Ukrainian Toronto
-
Привіт! Плануємо цікавий відпочинок в цікаве місце. Запрошую приєднуватись до нас. Оплата тільки за паливо. Час дороги дві години в одну сторону і вдень барбекю. Можна по шляху відвідати місця які забажаєте. Ціна 45 дол
-
Доброго дня шукаю роботу, працював на заводі автомобільнім , склади, будова, малював, шпаклював ,але готовий вчитися бо навики є, але не має великого стажу,різноробочим працював, може кому потрібно помічника, не проживаю в Торонто, але готовий переїхати якщо буде робота дякую.
-
Доброго дня🌞потрібна допомога. Потрібно перевести фрейм з Міссісаги до Етобіко. Чи є хто в групі хто допоможе?
-
Можна
-
Доброго дня де в Канаді придбати страхування щось накшталт Автокаско Українське або Autocasco Польске?
-
Всім привіт! У пошуках найкращих варіантів та компанії охочих. Дуже хочу потрапити на топові природні місця у Канаді Є недорогі квитки (туди-назад) з Торонто до Кранбрука (де знаходяться одні з найкрасивіших гір та озер Канаді – Rocky Mountains). Хто зможе підказати, хто вже пробував або теж хоче і планує подорож з Торонто цього літа???
-
Хто вступає в університети у цьому році- ця програма може бути саме для Вас! Напишіть мені- допоможу подати заявку.
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. ✅️Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю в інстаграмі чи сайта ✅️Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування ✅️Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п ✅️Аналізи, статистики надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
Це на вихідних?
-
Приєднуюсь 😀
-
Потрібно терміново