Ukrainian Toronto
-
Да, 4$ треба давать без здачи. Якуб готівку недавали, візьмуть але здачі недають. Але квіток буде на дві години в ТТС , що автобус ,що метро дві години можите издити....якщо Go подібний стан.
-
Ми просто не в Торонто, трохи далі, тому не дуже орієнтуємося в місті і в транспорті🤪
-
Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
-
Ми їздили на днях до аєропорту. Сідаете на юніон метро, це жовта ветка,пересідаети на зелену ветку, їдете до кінця, пересадка на 900автобус теж до кінця. Проїзд буде 4$. Дорога займе десь 1.20. Гугл в поміч...
-
Це як кажуть - если вам кажется, то вам не кажется
-
Тем кто не в курсе . Сказать что в Канаде много мошенников это то же самое что сказать что в муравейнике всего пару муравьев. Будьте аккуратнее когда видите подозрительные объявления. Если вам кажется что что-то в этом не так . Процентов на 90 так оно и есть
-
Да. Вот тут это действительно так. Мне минимум пару раз в день звонят скамеры. А когда искал работу для девушки так такие сказочные профессии и зарплаты предлагали..... Та и с жильем тоже было. При чем даже уловки от риэлторских компаний. К примеру в объявлении квартира за 2300 написано а когда вы к ним приходите оказывается она 2500 а они два месяца бесплатных сделали, и потом ещё окажется что они не написали что вам придется платить в стоимость аренды 150 долларов за воду и отопление. А над квартирой ещё и редкостный козел живёт и менеджмент вообще ничего делать не хочет
-
Скамери то окрема тема. Раз на день стабільно телефонують. А топчік, то "здравствуйте, вас беспокоит следователь из полиции Торонто"🤣🤣🤣і з таким мааасковським пронансом🤣
-
Знайома тема … телефонують типу з банку: вас хотіли пограбувати, ми помітили дивну транзакцію, будь ласка давайте ми вам допоможемо. Називає останні цифри телефону. Це ваш номер ? Так! Вам потрібно пройти верифікацію і зараз на ваш номер прийде смс , продиктуйте нам цифри . Вибила . Телефонують . Декілька разів . Не беру . Пишуть на вотсап , не відповідаю . Телефонують щ іншого номера . Піднімаю . Це працівник поліції Торонто. З нами звʼязалися з банку , чому ви не берете трубку? Ми хочемо вам допомогти. Мені не потрібна ваша допомога! Тобто ви відмовляєтесь від допомоги поліції і банку? Так! В такому разі ваші рахунки в банку буде закрито без повернення коштів , вас депортують, і в разі якоїсь ситуації коли ви будете звертатися до поліції вам не допоможуть!!!!! І це все у дуже грубому тоні , залякують як можуть ну і звісно на орskiй мові !!!! Тому будьте обережні коли телефонують з банку дійсно вони ніколи у вас не будуть просити жодної вашої інформації, тому що у працівників вона є !!!!
-
Не берите трубку с незнакомых номеров
-
-
Привіт, вам потрібна адміністративна робота на неповний робочий день. це лише для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення, а оплата становить 850 доларів на тиждень. За детальнішою інформацією звертайтеся безпосередньо в Dm
-
Ооо, то ми маємо одну забавку на двох🤣🤣
-
Ой, а я так люблю з ними спілкуватися🤣тільки вони - лошари - кидають слухавку раніше. Нещодавно телефонували з банку - доброго дня, Юлія, це зі скотіш банку, ми помітили підозрілу транзакцію. (Я думаю - звичайно, підозрілу, бо у мене ж немає картки вашої🤣) . Кажу - так-так, нічого не можу зробити, відправила гроші, а далі якісь проблеми, добре що ви мені набрали, що мені робити???? Вони і кинули слухавку. З поліцією Торонто так само. Головне - грати в їхню гру🤣🤣🤣
-
🛑Ищем ответственную девушку на постоянную работу full time в продуктовый магазин!🛑Желательно ( 25+) Etobicoke, 278 Brown's Line Для начала 16-18$! Иметь хороший английский! Писать в личные сообщения!
-
Сигарети по низькій ціні, оплата при зустрічі