Ukrainian Toronto
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +4 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
Сдадим комнату с сегодня, 8 минут пешком от Dufferin Station, 3бедрум апарт 110квм приблизительно, дом типа триплекс, пара и наш друг, одна комната свободна. Возможно можем взять пару, так как свободна большая комната, но это не точно, но желательно одиночку ( а еще желательнее девочка, пожелание девочки, которая уже живет тут :) ) Но рассмотрим любые варианты
-
Усім , привіт зніму квартиру 1 bedroom у Етобіко! Якщо є пропозиції у приват . Дякую!)
-
Вітання товариство. Що по темі безпеки цієї групи? Що це за "First Lady" акаунт, яка спамить весь час якусь підозрілу діч та її не банять? Її перевірили? Дякую.
-
Це бот. Воно по всих канадських групах є
-
Всім привіт 😊 Шукаю в кімнаті Торонто, не принципове розташування, головне, щоб близько до метро, якщо хтось знає, хто шукає сусіда в квартирі, може, будь ласка, 🙏🏻 Живу тут трохи більше року, працюю кухарем у ресторані, вдома не часто перебуваю, за себе прибираю, як людина easygoing, шукаю такого ж сусіда, буду рада будь-якій інформації, планую заїхати будь-коли до кінця вересня.
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Шановні Парафіяни! Автосалон TABANGI MOTORS запрошує на тест-драйв! Понад 250 автомобілей на експозиції! Used Car Financing / Trade-in / Expert Service 5926 Shawson Dr, Mississauga +1 (647) 254 10 15 Вадим (OMVIC license) 4.8 ⭐️ Google review (1962 оцінки) • Кредитуємо на 5-6-7 років під 8,99%-9,49% річних по Work Permit! • Відповідаємо на любі запитання (по тємі і не очєнь) • Ремонтуємо і обслуговуємо (СТО на 14 підйомників)
-
Подорож до Ніагарського водоспаду( 05.08.2023 - субота) є вільні місця , деталі за номером 437 553 5778 . Виїзд з Торонто та окраїна міста
-
Замовляла торт у Лесі з Місіссаги, дуже смачний і по адекватній ціні 6475309937
-
Дівчатка, всім привіт🫶🏻🌸Мене звати Маша,я майстер манікюру базового рівня💅🏼Зовсім нещодавно закінчила курс і запрошую вас до мене на манікюр моделлю для практики швидкості та якості 🤩Першим 3 дівчаткам зроблю безкоштовно❗️Далі оплата буде за матеріали Інструменти всі стерилізовані✅ 📍Локація: 10 хвилин від метро Vaughan Пиши мені в особисті повідомлення я розкажу всі подробиці 🥰Усім чудового дня🩷
-
Можливо хтось брав у VW дилера машину?