Ukrainian Toronto
-
Хто розуміє цю систему з балів? Поясніть мені будь ласка 🙏🏼🙏🏼
-
Дякую 🙏🏼
-
Кожна провінція має свої провінційні імміграційні програми(OINP Онтаріо ітд) і в кожні провінції своя бальна система. -100 балів це якщо подаватися на провінційну программу Манітоби але якщо ти переїхав с іншої провінції. Якщо подаватися по федеральні программі то їм байдуже(одна країна)
-
‼️Запрошую на свої послуги. На весь серпень діятиме такий прайс‼️ Ламінування вій (укладання, фарбування, ботокс) – 35 CAD Корекція + фарбування брів – 20 CAD Довготривале укладання брів (ламінування, корекція пінцетом/віском, фарбування, ботокс) - 35 CAD ⚠️Працюю якісними матеріалами. 🏢 Vaughan, Woodbridge Перехрестя Major Mackenzie Dr/ Starling Blvd Пишіть або дзвоніть: 📲(437)242-2734
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Продаю авто, всі подробиці в лс
-
-
-
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви лише прилетіли або переплачуєте за звʼязок, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
#hiring #job #nailtech Посада: Майстер манікюру та педікюру Салон краси у Mississauga шукає майстра манікюру та педікюру💅 Вимоги: середній та вище рівень англійської мови, досвід роботи від 1 року (враховується досвід роботи не в Канаді) 📨 Резюме відправляйте на email: info@salononetouch.са
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Всем привет! Есть желающие с машиной поехать в зоопарк в эту субботу?
-
Для лікарів і юристів практично зразу approved і в Торонто також .
-
Нужны мальтанчики и мальтипу на бесплатные стрижечки ✂️ Желающие пишите в личку ✉️