Ukrainian Toronto
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Добрий день. Мене звати Олег. Надаю послуги: 🔴Просування соціальних мереж 🔴Просування сайтів в пошукових системах 🔴Розробка контенту для соціальних мереж 🔴Комплексне просування бізнесу в інтернеті Можливого цікавить пропозиція?
-
Привіт усім. Ніхто не користується зв'язком мобільним від Telus? Бачу там є сімейні пакети прикольні. 70 доларів за 75 гб інтернету 5g, а потім безлім на швидкості 3g. Та 75 доларів за 100 гб. Кількість пише на сайті 4+ номери. Або навіть піврічні контракти за 25 доларів на місяць 7 гб інтернету.
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Не можу вам надіслати повідомлення, напишіть мені будь ласка
-
Гарантированное поступление в США!!! Помощь со всеми документами и подачей. Все подробности в лс
-
hello friends how are you
-
🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸 Питаєш себе, як потрапити в США, швидко та з гарантією❓ ❗️Скористайся програмою Uniting for Ukraine (U4U)❗️ Законний в'їзд в США на два роки, з можливістnю працювати та брати кредити. Термін від подачі документів до заїзду 30 днів. Переходь за посиланням у мене в описi!
-
Дівчата, доброго дня♥️ шукаю житло 1 бедрум, бажано біля станцій метро. Порадьте, будь ласка, ЖК які вам подобаються, або де ви самі жили, або ваші друзі живуть і вам в них сподобалось, або ріелтора який вам допоміг з пошуком🫶🏼
-
Вітаю🇺🇦 Ми надаємо послуги з подачі документів та повного ведення процесу за програмою 🇺🇸UNITING FOR UKRAINE🇺🇸 За допомогою цієї програми Ви зможете жити в США протягом двох років з можливістью продовження терміну. Звяжіться з нашим менеджеров та дізнайтеся всі деталі за посиланням в описi!
-
Доброго ранку! Хтось має електронну адресу до Консула в Торонто? Хочу написати лист із запитаннями, щоб зайвий раз не їхати в Торонто. Дякую
-
🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸 Питаєш себе, як потрапити в США, швидко та з гарантією❓ ❗️Скористайся програмою Uniting for Ukraine (U4U)❗️ Законний в'їзд в США на два роки, з можливістnю працювати та брати кредити. Термін від подачі документів до заїзду 30 днів. Переходь за посиланням у мене в описi!
-
Доброго дня. Шукаю людину яка добре знає англійську мову і може стати перекладачем на 1 день( курс з техніки безпеки) Торонто