Ukrainian Toronto
-
Всім привіт) Підскажіть чи маєте контакти спеціалістів з Лазерної ЄпілЦіі хто проводить навчання? Дякую 🌹
-
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Як швидко та безпечно мігрувати в США? Програма для підтримки біженців з України 🇺🇸UNITING FOR UKRAINE🇺🇸 -знаходження в США від двох років -законе право на працю -можливість кредитування -переїзд впродовж місяця після подачі документів. Більш детальна інформація в нашого менеджера за посиланням в описi!
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії🔥 Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! Denkach28
-
Доброе утро. Сдается одна комната, меблированная, в трёх комнатной квартире в Миссисаге. Коммунальные включены. Только для женщин, могу помочь с устройством на работу. По всем вопросам звоните по телефону: 437 770 52 23
-
🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸🇺🇦🇺🇸 Питаєш себе, як потрапити в США, швидко та з гарантією❓ ❗️Скористайся програмою Uniting for Ukraine (U4U)❗️ Законний вїзд в США на два роки, з можливістnю працювати та брати кредити. Термін від подачі документів до заїзду 30 днів. Переходь за посиланням у мене в описi!
-
❗️ Ляпис Трубецькой повертається з концертами до США та Канади, щоб знову заспівати разом з усіма улюблені пісні. 🤟🔥😎 📍14 жовтня– TORONTO Квитки за найкращою ціною: bomond com
-
Вітаю🇺🇦 Ми надаємо послуги з подачі документів та повного ведення процесу за програмою 🇺🇸UNITING FOR UKRAINE🇺🇸 За допомогою цієї програми Ви зможете жити в США протягом двох років з можливістью продовження терміну. Звяжіться з нашим менеджеров та дізнайтеся всі деталі за посиланням в описi!