Ukrainian Toronto
-
Тур візу важко отримати, лише після 2 років перебування у Канаді будуть розглядати ваші доки, зазвичай роблять бізнес візи на 2 тижні
-
Напишите пожалуйста кто знает адрес аптеки украинской в Миссисаге
-
Вuрyшaю зaвтpa з Укpаїни, комy пoтpiбнi cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті)
-
Привет всем Извиние за глупый вопрос, можету кого есть возможность одолжить денег сколько есть, мать в тежолом состоянии в больнице, я в долгу не останусь, сколько можно если есть возможность извините что написал пишу всем чтобы собрать хоть что-то любая сумма поможет. Может кто меня и знает кто не знает может видели в Торонто когда я был там. Я не попрошайничаю и мне навсегда не нужно я с возвратом. Поможете так поможете нет то нет сам понимают веры в интернете никому нет. Спасибо
-
Доброго ранку. Таке питання. Може хто відправляв документи до рф? Якою службою доставки можна скористатися? Розумію, що зараз можуть посипатись різні коментарі, але питання стосується старенької бабусі, якій необхідно передати документи. Тому будь ласка давайте без негативу🙏
-
Ніагарський водоспад Виїзд кожної неділі з Торонто Етобіко Місісага деталі за номером 437 553 5778
-
Шукаю роботу,бажано construction,experience по Канаді 1 рік Є WHIMIS,work on heights,дякую
-
Допомагаємо мігрувати в США за допомогою програми Uniting for Ukraine(U4U)🇺🇦🇺🇸 -заповнення документів -пошук спонсора -допомога по приїзду в США За детальною інформацією звертайтесь за посиланням в біо профіля 😊
-
Стареньких бабусь не пробачаємо Вона виходила на мітинги?
-
Meest Express найшвидше і ціни в них нижче ніж в інших
-
Всім привіт , потрібна допомога , відкрив фірму по будівництву (шпаклювання,покраска стін, встановлення підлоги ) та хочу працювати сам на себе хтось може порадити де можна знайти обʼєкти може є якісь сайти або компанії які можуть допомогти в пошуку Дякую за допомогу всім гарного дня!