Ukrainian Toronto
-
Привіт всім. Шукаю роботу, рівень англійської A2, спеціальність лісове господарство. Наразі в Гамільтоні.Буду вдячний за пораду.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати в оренду нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів США на тиждень. Досвід не потрібен, тож вас зацікавила пропозиція роботи зараз або ви можете зв’язатися з моїм менеджером за WhatsApp +1 (213) 973‑3249
-
Ищу людей поиграть в теннис🎾🎾🎾 уровень игры +- средний, район норт йорк или недалеко от него
-
Здається кімната м.Торонто для одної дівчини на метро Yorkdale, NORTH YORK. Квартира двокімнатна, в іншій кімнаті проживає дівчина. Зал, одна ванна кімната, простора кухня, великий балкон. Можу залишити нове ліжко +матрас(якщо необхідно). Новий 15ти поверховий будинок с консьєржом, спортивний зал, підземна парковка (платна), зона барбекю(патіо). Метро Yorkdale 1 хв пішком, під домом автобусна зупинка. Для детальної інформації звертайтесь за телефоном: +1 (437) 557-0306 Або пишіть вацап: +90 552 281 46 09 -ЯНА
-
Проверено 😂
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння .
-
Куплю Гривну на Моно, перекину с карты канадской доллар. 💵
-
Дякую
-
Привіт! Ви в пошуках клієнтів у Канаді? Я можу допомогти 💪SMM і таргет - ось що дасть нове дихання вашому бізнесу в Канаді. Маю різні варіанти співпраці: від повного ведення соцмереж до консультацій (де можу навчити налаштовувати таргет [в інстаграмі] самостійно 🤫). Маю вже досвід роботи в Канаді (з українсько-канадською аудиторією). Пишіть в особисті - підберемо разом ідеальний варіант співпраці 😉
-
Доброго дня, є наявна пропозиція на роботу в Lambton Golfclub, Greens Department. РТ/FT(часткова/повна ставка) Обов'язки: догляд за Golf Course (стрижка трави тримером та/або газонокосилкою, грабання піску і тд (різного роду діяльність пов'язана з доглядом та налагодженням на території клубу). Ранні зміни (6am-11am, 6am-1pm,...). Англійська на комунікативному рівні (щоб могли порозумітись з іншими і пояснити чи щось сказати на базовому рівні). За детальнішою інформацією прошу звертатись в ПП. Бажане (необхідне) резюме CV.
-
Всем привет. Ищю комнату до 1000 баксов с Торонто. Кто знает скажите пожалуйста