Ukrainian Toronto
-
Здравствуйте! Мeня зoвyт Oльгa и я cчacтливa! Жизнь в лeгкoсти и cчacтье - этo peальнocть 🫶 Вы yжe знaeтe, чтo aбcoлютнo все в жизни зaвиcит от вaшeгo мышлeния? Вepoятнo вы cлышaли это yже сoтни paз. Но я могу paсскaзaть вам, как иcпoльзoвaть это для измeнeния вaшей жизни в лyчшyю стopонy 👩🎓 Я пpoфeсcиoнaльный энepгo-кoyч. И я мoгу вaм пoмoчь измeнить свoю жизнь❗ 😡Нaм вceм с дeтcтвa нaвязывaют, чтo дeньги зapaбaтывaютcя тяжeло, что людям нeльзя вepить, чтo жить в paдocть - cтыднo. Пopa выйти из этoгo пopoчнoгo кpyгa ❗ 💎 На моeм кaнaлe вы нaйдeте бecплaтныe мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии. И этoго yже дoстaтoчнo, чтoбы cдeлaть пepвые шaги к cвоeй нoвoй cчaстливoй жизни! ❓Кaкoй твoй выбор, пpoдoлжишь вepить, что жизнь нecпpaвeдливaя и злaя или пoпpoбyeшь чтo-тo измeнить? Выбop за тoбoй... Ccылкa на кaнaл в oпиcaнии мoeго пpoфиля
-
Вітаю,друзі ! Терміново потрібна Ваша допомога! Повертаючись із місця виконання військового завдання потрапив у ДТП ,маю безліч травм- лікування буде довготривалим! Допоможіть встати на ноги-хто скільки може! Картка моя 5375524800177730 Збір до 10жовтня! Максимальний репост! Дякую ❤️
-
Добрий день, чи виготовляє хтось свічки з таємними написами ?
-
Помогу с подбором авто.Помощь в поиске,покупке,консультации,прохождение тех осмотра,сертификат безопастности.Все вопросы в личное сообщение.Или по телефону 4376552768.Торонто и GTA Допоможу з підбором авто.Допомога в пошуку, купівлі, консультації, проходження тих огляду, сертифікат безпеки. Всі питання в особисте повідомлення. Або за телефоном 4376552768.Toronto та GTA. I will help with the selection of a car. Assistance in search, purchase, consultation, inspection, safety certificate. All questions in a private message. Or by phone 4376552768.Toronto and GTA.
-
Вітаю,друзі ! Терміново потрібна Ваша допомога! Повертаючись із місця виконання військового завдання потрапив у ДТП ,маю безліч травм- лікування буде довготривалим! Допоможіть встати на ноги-хто скільки може! Картка моя 5375524800177730 Збір до 10жовтня! Максимальний репост! Дякую ❤️
-
Привіт В мене таке питання, можливо хтось стикався з такою ситуацією, або дізнавався про це: Якщо моя сестра прилетіла в Торонто, щоб отримати ворк перміт літом, але їй потрібно було повернутись на навчання в Україну на цей рік і вона планує повернутись наступним літом, тобто її тут не буде рік, чи може вона потім поновити OHIP (так як після пів року відсутності в Канаді він анульовується) і якщо може, то як?
-
-
Никто даже не пишет
-
Я пытался свою продать, вообще чет не оч
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV📱💻 Якщо ви в пошуках хорошо провайдера чи переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, це можна вирішити - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Якщо ви вже маєте звʼязок, не проблема - я можу допомогти змінити без розірвання контракту. Ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦