Ukrainian Toronto
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання🙂
-
Здравствуйте! Мeня зoвyт Oльгa и я cчacтливa! Жизнь в лeгкoсти и cчacтье - этo peальнocть 🫶 Вы yжe знaeтe, чтo aбcoлютнo все в жизни зaвиcит от вaшeгo мышлeния? Вepoятнo вы cлышaли это yже сoтни paз. Но я могу paсскaзaть вам, как иcпoльзoвaть это для измeнeния вaшей жизни в лyчшyю стopонy 👩🎓 Я пpoфeсcиoнaльный энepгo-кoyч. И я мoгу вaм пoмoчь измeнить свoю жизнь❗ 😡Нaм вceм с дeтcтвa нaвязывaют, чтo дeньги зapaбaтывaютcя тяжeло, что людям нeльзя вepить, чтo жить в paдocть - cтыднo. Пopa выйти из этoгo пopoчнoгo кpyгa ❗ 💎 На моeм кaнaлe вы нaйдeте бecплaтныe мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии. И этoго yже дoстaтoчнo, чтoбы cдeлaть пepвые шaги к cвоeй нoвoй cчaстливoй жизни! ❓Кaкoй твoй выбор, пpoдoлжишь вepить, что жизнь нecпpaвeдливaя и злaя или пoпpoбyeшь чтo-тo измeнить? Выбop за тoбoй... Ccылкa на кaнaл в oпиcaнии мoeго пpoфиля
-
Была бы счастлива ,тут не сидела
-
Здравствуйте! Мeня зoвyт Oльгa и я cчacтливa! Жизнь в лeгкoсти и cчacтье - этo peальнocть 🫶 Вы yжe знaeтe, чтo aбcoлютнo все в жизни зaвиcит от вaшeгo мышлeния? Вepoятнo вы cлышaли это yже сoтни paз. Но я могу paсскaзaть вам, как иcпoльзoвaть это для измeнeния вaшей жизни в лyчшyю стopонy 👩🎓 Я пpoфeсcиoнaльный энepгo-кoyч. И я мoгу вaм пoмoчь измeнить свoю жизнь❗ 😡Нaм вceм с дeтcтвa нaвязывaют, чтo дeньги зapaбaтывaютcя тяжeло, что людям нeльзя вepить, чтo жить в paдocть - cтыднo. Пopa выйти из этoгo пopoчнoгo кpyгa ❗ 💎 На моeм кaнaлe вы нaйдeте бecплaтныe мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии. И этoго yже дoстaтoчнo, чтoбы cдeлaть пepвые шaги к cвоeй нoвoй cчaстливoй жизни! ❓Кaкoй твoй выбор, пpoдoлжишь вepить, что жизнь нecпpaвeдливaя и злaя или пoпpoбyeшь чтo-тo измeнить? Выбop за тoбoй... Ccылкa на кaнaл в oпиcaнии мoeго пpoфиля
-
Хтось надає послуги масажу?
-
Добрий вечір Може хтось знає Хто готує їжу на продаж Наприклад вареники,пельмені,налисники??? Я б купував !
-
Привіт Шукаємо музикантів на служіння для українців. За деталями пишіть в особисті повідомлення
-
Шукаєте віддалену роботу? Ми набираємо на роботу протягом наступних кількох днів. Посада: Клерк із введення даних / Віртуальний помічник / Помічник з адміністративних питань / Представник служби підтримки клієнтів / Адміністратор на стійці реєстрації / Коректура без телефону без телефону (Віддалена посада) Зміни: гнучкий графік для співробітників. Доступна вакансія на неповний та повний робочий день. *Невеликий досвід або його відсутність. * Включає чудові переваги. *Навчання проводитиметься (онлайн). *Зацікавленим кандидатам має бути зручно працювати самостійно та віддалено. *Повинен володіти хорошими комунікативними навичками. Будь ласка, зв’яжіться зі мною, вказавши, яка посада вас цікавить, якщо ви або знаєте когось, хто може бути зацікавлений, дякую!
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +48694021440
-
уже зібрали 154.765тис. гривень 🩵🙏 Прошу Уваги, небайдужості та поширення.Кожен хто взяв участь ,Низкий уклін і вічна повага! Всім доброго здоров'я, я Віра Миколаївна мати Петра Білоуса ,мій син потрапив під мінометний обстріл під час виконання бойового завдання біля н.п Катеринівка. Наразі він потребує термінового протезування лівої руки. В нього тяжкі поранення відірвало ліву руку,кульові поранення легень,осколочні поранення правої руки та лівої ноги,права нога стоїть апарат Ілізарова, кульові поранення брюшної полості. Велике прохання до ВСІХ небайдужих людей, допомогти зібрати кошти на біонічний протез замовляти який потрібно в Німеччині, вартість якого понад 4 млн. грн. На сьогодні держава пропонує протез 2 класу(рівносильно куску пластмаси, функціональність 0)друзі Петра з передової знайшли протез,і ведуть збір,, моє материнське серце теж не дозволяє мені сидіти без участі, Я вельми вдячна богові за те що він ,хоч і не ідеальних кондиціях, але буде жити(так як багато знайомих так більше і не побачили сина,чоловіка, брата😥)Мені дуже прикро що держава не спроможна , хочаб забезпечивши,частково реабілітуваии(вже як раніше ні психічно ні фізично , не буде)життя того хто дні і ночі, підзливами гралів і пуль обороняв свою державу, свою родину, свій народ. Тому хто має можливість, прошу перерахувати ту суму яка вам не зашкодить, але хоч на крок наблизить мого сина до повернення функції кінцівки Реквізити 5355 1770 3687 2303 PAYPAL [email protected] Слава Україні, Слава її народу ,і Всим мама дочекатися ,своїх, додому !
-
Кожна річ
-
Всем привет продаю електро велик , цена 1100 $, кого интересует пишите в личку .
-
Привіт, є вільна кімната для одної людини. У квартирі є все що потрібно. Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення. Локація Етобіко.
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️