Ukrainian Toronto
-
Усім привіт, можливо хтось знає чи є у Етобіко або у Торонто у автошколі україномовний або російськомовний інструктор?
-
39 Roehampton Ave Toronto On До побачення туш, привіт нарощені вії. Привіт. Мене звати Лариса Боднарчук, я майстер бровист та лешмейкер з України з 5-річним досвідом. Свою роботу виконую з великою увагою та віддачею. Зараз я працюю вдома. ❤️ Щиро запрошую вас скористатися моїми послугами.
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 22-23 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
З 1 листопада буде вільна кімната в таунхаусі зі спільною ванною та кухнею. Район південне Етобіко біля українського консульства. Ціна 1000дол. , включно з комунальними послугами.
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання🙂
-
Всі привіт) якщо комусь потрібна допомога з страхуванням (авто, квартира/будинок) можете звернутися. Я працюю в канадській компанії Cooperators. У нас в офісі є декілька людей, хто говорить на українській. Дзвоніть 905-820-8511 і попросіть до телефону Таю. Також робимо life страховки, інвестиції, пенсійне забезпечення і тд.
-
Вітаю ! Якщо комусь буде потрібно ! Дуже хороший інструктор для здачі екзамену на G2 чи G ! Рекомендую ! Все розповідає детально , всі ньюанси , всі тонкощі канадських ПДР ! Крім того дуже хороша людина , яка допоможе в любій складній ситуаціі ! Вахід 647 869 37 51 . ( Ця людина , яка народилася в Афганістані але прожила більше 10 років у Канаді дуже тепло відноситься до украінців і щиро допомагає ім )
-
Здравствуйте, интересуют
-
Ontario science centre