Ukrainian Toronto
-
Всім доброго дня.Шукаю житло та роботу , зараз знаходжуся в Місісаузі в готелі, виїзд в п'ятницю.По професії газорізальник монтажник металоконструкцій, трохи працював арматурником .Буду вдячний, як що хтось підскаже де шукати житло .Звати Володимир, 43 роки з Маріуполя.
-
Чудова можливість розробити свою авторський малюнок на кружці. 28 жовтня О 12 годині Записуйся
-
Оренда авто Недорого Кого цікавить пишіть😉
-
українські права є? Якщо так напишіть мені
-
А який досвід вам потрібно? Так само як із України, їздите в посольство та заказуєте там.
-
А де ти живеш?
-
Це не зауваження. Просто других варіантів не існує. Ні тільки якщо не злітати самій в Європу.
-
Доброе утро . Есть кто летит из Украины в Торонто ближайшее время и сможет взять с собой пару упаковок лекарств( не за бесплатно)
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 26-27числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Кyплю гoтовые банковские аккаyнты - Wise (only old with old with transactions) - Revolut Business - Stripe Business (only old with old with transactions) - Cash App - Kraken (already funded with card) - Tide - CashPlus - CountingUp - Monese - Monzo - Barclays - Lloyds - Metro - Starling