Ukrainian Toronto
-
Програм є багато Думаю сама простіша це гуманітарна
-
Привіт усім! Здаю кімнату для однієї людини. 1150 з комунальними. Кіплінг&Еглінтон. Бажано для жінки на листопад, Писати в приватні повідомлення.
-
Всем привет✌️ Возможно будет кому-то актуально продаю бархатные шарики для елки ручной работы , которые сделаны мною с любовью❤️ Такой шарик можно преподнести также в качестве подарка, ведь каждый из них уникален☺️ Локация high park Видеообзор могу скинуть в личные сообщения Hello everyone✌️ Perhaps it will be relevant to someone I'm selling handmade velvet Christmas tree balls that were made by me with love❤️ Such a ball can also be presented as a gift, because each of them is unique☺️ Location high park I can send you a video review in private messages
-
Приветствую 👋🏻 Я веб-разработчик, создаю сайты под ключ. Делаю дизайн сайта приятным и удобным, а функицонал быстрым и понятным - поэтому пользователь точно захочет вернуться снова. Обращайтесь ко мне, если необходимы: ▫️Лендинг ▫️Многостраничный сайт ▫️Интернет-магазин ◽️Сайт-визитка ▫️Другие задачи (визитка, логотип, презентации и др.) Обращайтесь в личные сообщения для детального обсуждения проекта 📩
-
Добрый день. Тpeбyeтcя coтpyдниk на пocтoяннyю paбoтy. 0плaтa пoчacoвaя - oт $ЗО в чac. Гpaфиk обcyждaeтcя индивидyaльно. Ecли вы зaинтeреcoваны в этой вoзмoжнocти, пожалyйcта, 3вoнитe или пишитe нaм в личньie cooбщeния. Бyдeм paды обcyдить дeтaли и oтвeтить на вce вaши вoпpocы.
-
🏦🇬🇧 UK verified Bank accounts you can buy at my shop 🗄 Most accounts are available to both personal and businesses 🗂 (With full company documents) • CashPlus • Barclays • Monese • Revolut • Starling • Monzo • Paypal • Lloyds • Metro • Stripe • HSBC • Bunq • Skrill • Wise • Tide • N26 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop Revolut [ Personal | Business ] Wise [ Personal | Business ] Venmo | PayPal | Stripe Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp QuickBooks (Intuit) ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Instant Plaid BNP Paribas Santander Raiffeisen UniCredit Cash App 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
🇵🇱 Poland verified bank accounts for sale in my shop: 🏦 Revolut [ Personal | Business ] 🏦 Wise [ Personal | Business ] 🏦 BNP Paribas 🏦 Millennium 🏦 Santander 🏦 Mbank 🏦 Paypal 🏦 SKRILL 🏦 Pekao 🏦 Stripe 🏦 Bunq 🏦 Alior 🏦 PKO 🏦 ZEN 🏦 N26 🏦 ING 💎 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
Привіт усім.Хочу вперше в житті попросити про допогу!Прошу не байдужих відреагувати на мій крик душі... Вчора близько 22:40 В місті Києві,а саме на вулиці Бажана 10 зламалась у мене автівка,не могла викликати евакуатора.Приїхав не зрозуміло з відки Бус на військових номери,чорні запам'ятала тільки що на них були літери Я(Ч1) люб'язно погодиль допогти запропонували спочатку випити кави,тож прокинувшись оголеною не в зрозумілому місці,типу часного будинку з надругою😭😭😭😭 Та душевною білью не могла прийти до тями... Звонила до Органів скласти заяву,про те відповіли очікуємо доки звільниться екіпаж 😭😭😭😭😭 Боже,я не розумію що відбувається!??? Так як я не місцева,приїхавши з Торонто, маючи в наявності лише телофон з додатком. Прошу вас,ДОПОМОЖІТЬ мені потрібно 800грн.щоб добратися до мого поточного місця,там де я зупинилася,і щоб я могла прийняти певні міри запобіжного заходу... Я надіюсь на вашу людяність. Мене чекає дома неповнолітній синочок.. Хто допоже,напишіть в особистих,я при поверні за місце прожитку обов'язково компенсую. 5366391103861092
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal | Bet365 Street banking: 🏦 CashApp 🏦 Advcash 🏦 Paysera 🏦 Monese 🏦 Damex 🏦 Monzo 🏦 Banxe 🏦 iCARD 🏦 LYDIA 🏦 Wittix 🏦 Paypal 🏦 W1tty 🏦 Skrill 🏦 Vivid 🏦 Wise 🏦 Wirex 🏦 Tide 🏦 ZEN 🏦 N26 WhatsApp +48694021440
-
Приветствую 👋🏻 Я веб-разработчик, создаю сайты под ключ. Делаю дизайн сайта приятным и удобным, а функицонал быстрым и понятным - поэтому пользователь точно захочет вернуться снова. Обращайтесь ко мне, если необходимы: ▫️Лендинг ▫️Многостраничный сайт ▫️Интернет-магазин ◽️Сайт-визитка ▫️Другие задачи (визитка, логотип, презентации и др.) Обращайтесь в личные сообщения для детального обсуждения проекта 📩
-
Привіт! Я - smm-ник) Той, хто займається вашими соцмережами, поки ви працюєте чи відпочиваєте. Якщо ви втомилися вести інстаграм самостійно, і соцмережі не "дають" вам клієнтів - звертайтеся, я допоможу. Досвід роботи - близько 7 років (Україна, Болгарія, Іспанія, Польща, Канада). Маю різні варіанти співпраці - від повного ведення до консультацій по соцмережах. Пишіть в особисті - буду рада допомогти)