Ukrainian Toronto
-
Ну так не может быть: вообще работы нет! А где она есть? Так никогда не найдешь. Просто больше шансов если есть какие-то производства вокруг, чем большие дорогие города, где приезжим вообще не найти свободного места. Сама собираюсь ехать, вот все анализирую!
-
Дуже цікава історія. Дякую що поділились. На рахунок отримання ВП: чи лякали вас чи попереджували вам звісно видніше. Можу тільки сказати що якщо б вам сказали що ви отримаєте за 30хв, а ви б чекали 12 годин, як дехто, або декілька годин, то що ви б тоді казали? В Торонто довго. За 15 хв не отримаєш. Сама процедура звісно займає хвилину, але черги на отримання великі. Тобто, в цьому випадку ліпше перебільшити, чим зменшити час. Дійсно, не всі волонтери професіонали, їхня справа надати інформацію, а не " лякати" людей. Також ваша справа : вірити чи не вірити. Ви отримали інформацію - перевіряйте.
-
Да везде уродов хватает. Но холод , конечно! Это не вариант с детьми ехать. Ладно, если бы сама. Гамильтон тоже промышленности много
-
В Манитобе жилье дешевле в 2 раза, но и работу сложно найти. Плюс холодно зимой, много комаров летом. Младшие дети у нас опухают от укусов насекомых(( говорят, что много преступлений там... Не была не знаю. Говорю, что слышала. Хорошо там, где нас нет.
-
Вот теперь уже да. Никуда не хочу.
-
Это да. Всякое может быть. Я думаю главное на переезды тратить минимум. Вот куда прилетел, там по месту и пытаться зацепиться. Чтоб деньги не терять те, что есть.
-
Виндзор я рассматривала изначально. Но потом...нас нашли волонтеры... Сколько раз всем говорила и сама знала....и попалась же ж сама на "бесплатный сыр в мышеловке"))
-
Может в Windsor. Там вроде с работой нормально. Много заводов. Можно и на фасовку и на конвейер. Ну можно выбрать, чтоб не в холоде хотя бы.
-
Да. Я в курсе. Мы ж ехали и в дом и на работу....а в итоге...
-
Надо первым делом работу найти и ехать за работой. Мне так подсказали: пока есть бесплатное жилье, надо быстро найти работу, хоть какую. Потому что без работы, без кредитной истории сложно нормальное жилье найти. Нормальное жилье, я имею ввиду, адекватная цена за хорошие условия
-
Всім удачі! Нити не треба! Вперед! І тільки вперед! Я з 5 дітьми, майже без грошей (тільки виплати, а це майже нічого). І вірю, що у нас все вийде! 💙💛❤️
-
Якщо чесно, за два дні, що ми були в Монреалі, ми його полюбили. І щоб, блін, не французька мова, ми би там і лишилися. Чи повернулися. Та ми хочемо PiaRитися)))) і ще в Румунії, де прожили пів року, до Канади, почали вчити інгліш.
-
Трохи сумна історія, але бере гордість, що не всі нитіки, а більшість такі, як Ви. Йдуть вперед! Дякую, я зрозуміла. Може в Монреалі треба було залишитися? Тут таке! Треба знайти своє місце. Ви дуже допомогли зараз більше зрозуміти, як діяти. Бажаю Вам удачі!
-
Розкажу вам нашу історію.... Ми мали летіти в Онтарво. Волонтерська організація нам знайшла будинок і роботу неподалік Лондону. Онтаріо. Так як в нас 2 коти, то знайти квитки було нереально важко і дорого в Торонто. Нас 7: я, чоловік та 5 дітей. І от, одного дня, я вирішую брати квитки до Монреалю, а звідти поїздом до того села в Онтаріо. Прилетіли в Монреаль. Пройшли всі реєстрації швиденько, отримали ворк перміти за 15хв, хоча лякали, що довго. Потім ми пішли на стійку волонтерів. Нам перевірили перміти на помилки. За 3хв знайшли житло і за 2хв розказали де і як ловити таксі. Ще за 10хв ми були в готелі Хілтон в Монреалі. Там ми пробули 2дні. Далі мали їхати поїздом, як я писала вище, та нам порекомендували взяли в рент авто. Так виявилося дешевше та зручніше. Третього дня ранком, ми виїхали до Онтаріо. 800км Ввечері були на місці призначення, де виявилося, що нас обманули. Будинок був геть не в тому селі і, навіть, зовсім не в селі🥴 просто серед поля. Недобудований. Кругом дірки. Свище вітер. Спати нам з чоловіком на підлозі. Ліжка лиш дітям. Та то таке...наживне. головне, що до першого села 20км. І кругом ні душі. Хазяїн поїхав, а нам хоч плач. І ми маємо платити за ОЦЕ?? Ранком сказали хазяїну, що сорі. І виїхали до Торонто. По дорозі заїхали в Лондон, де мали здавати авто, і продовжили рент. Мені цікаво, якби ми не взяли авто в рент, як би ми 20км добиралися в ті хащі??🙄 там навіть асфальту нема... В аеропорту Торонто була довжелезна черга. Ми чекали поселення 5!!годин. Встигли всім оформити сімки, банківські рахунки. Нарешті нас поселили. Від аеропорту 20хв. Готель...я розумію, що я тут безкоштовно, але...я прибирала ванну, раковину, стіл в кімнаті, від пилу в розлитого соку. Якщо в Хілтоні наші діти ходили в світлих носочках і їх не забруднили. То тут....я їх зараз просто викину, після від'їзду. Підлога така брудна, аж липне. Вікна БЕЗ ПРОВІТРЮВАННЯ. По них постійно тече конденсат. Система вентиляції не працює. Заселили на 2 тижні. Ок. Їжу здобували самі. Тут вже оформили SIN, OHIPі вирішили вирушати в Манітобу. Нас відмовляли хто міг, та ми стояли на своєму. Шукали авто в рент, бо літаком та поїздом було дуууже дорого. А авто в рент було, бо...крістмас. Потім нас таки відмовили від Манітоби і ми почали шукати житло в GTA. Вже і авто в рент є. І літаком дешевше)) Зараз закінчився термін нашого перебування в готелі. А житло...так і не знайшли. Вчора нам подовжили термін перебування на 2 тидні в іншому місці. Але це вже все. Або шукайте і знаходьте. Або... Я вірю, що все у нас вийде. Головне, що ми не лишилися в тому полі. Бо хто зна, як звідти було б кататися в магазин та робити документи за 70км.... А волонтери....як пропали, так я про них і не чула ні разу з 14 грудня....
-
Не бійтесь. Придивіться зараньше кілька підходящих варіантів на ейр бі ен бі на перший час, збережіть про них інформацію, аби потім, якщо шось піде не так, ви змогли одразу забронювати і не переживати, що ніде заночувати. І готуйтесь до поїздки гарно, почитайте уважно різні чати, щоб визначитись, де вам буде краще. Канада дуже різноманітна, і не факт, що там, куди «всі ідуть» вам сподобається. Бо потім переїжджати - то буде вже дорого і складно.
-
Ось скріншот. Також адмін регулярно тут ділиться лінком на ТГ канал у інших містах, передивіться повідомлення вище