Ukrainian Toronto
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Назар это из фб там фамилия и имя девушки найдите в фб и напишите ей
-
Может кто ищет клуб караоке,нашла в фб отзывы
-
Увидела в фб,девочка летит на Украину,предлагает передать посылку ,может кому нужно спишитесь с ней
-
Наша доня Анна потребує негайної допомоги! У вересні нам оголосили страшний діагноз - спинальна м'язова атрофія І типу. Якщо не лікувати вона не доживе і до 2х років. ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування. Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів Ін'єкція робиться один раз на все життя. Благаємо кожного ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом,молитвою🙏 якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610231883 MorozMarina
-
It’s hard to believe that I’m 28 today I’m close to 30
-
На* только идут а В* летят 😉. Не в патриотизме дело, а в образованности.
-
Змінити звичку, якщо є клепка в голові
-
На может написать школьница 3 класса или тупой русский человек
-
Ало альоша ти шо будеш зараз розказувати за правила правопису? Мені здається ти в міру свого виховання та сприйняття реагуєш на таке наче то на тобі зверху сидять. На теренах України тобі так краще звучить? Сука в мене бомбить просто від того. Чую дзвін не знаю де він називається.
-
В силу обʼєктивної реальності наша літературна мова таку яку ми її сприймаємо зараз формувалася з братками-мовами судідами це так для простоти. І всі ці сусіди все ж таки в силу історичних процесів збагачували один одного поняттями в рамках мовної групи так за її межами. Навіть такі глобальські процеси почали формуватися до того як наші мови нахапались всього з інших культур/цивилізацій. Я до чого веду що якщо взяти навіть наші вірші і твори написані українськими діячами чи яких ми признали/ні тим паче ти їм в вікно історії сука не пишеш що він гандон неграмотний