Ukrainian Toronto
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 10+ років! Індивідуальна програма навчання для кожного Розмовляю як носій, пишіть – відповім на всі запитання
-
Привіт, шукаю роботу. Роблю все, навіть якщо не вмію
-
Усім добрий день! Підкажіть, будь ласка, дружина хоче обстежитися по-жіночому. Та й загалом, пройти проф огляд. Уже кілька років як дружина не показувалася лікарям. Були у двох лікарнях, відстояли в чергах, потрапили до лікарів. Реакція у лікарів на наше прохання, як під копірку: приходьте коли, щось заболить. А зараз, навіть якщо призначу вам аналізи, то вони все одно будуть негативні. Навіщо системі на це витрачати гроші. Обстеження на рак передбачено тільки після 40 років, на ще якусь хрень - після 50 років. Можу призначити вам аналіз на рівень вітаміну D, і то за 25$. Дуже злить таке. Підкажіть, будь ласка, хто знає нормальну лікарню з розумними лікарями, де можна за страховкою обстежити дружину? (Якщо, звісно, таке в Канаді можливе?) На крайній випадок, лікарню з платними послугами, але за адекватні гроші. Дуже буду вдячний, якщо поділитеся досвідом!
-
Срочный набор сотрудников киногруппы. Местоположение: США и Канада (только) Международная кинопроизводственная компания (Universal Pictures) Ltd) Должности: Продвигать бронирование билетов в кино и помощь в рейтинге. Зарплата: Ежедневная оплата 30$ в час. Еженедельная зарплата: от 500 до 600 долларов в неделю! Требования : -Вы должны знать базовый английский и быть старше 18 лет!!! -Работа очень простая, и пока у вас есть мотивация работать, вы будете лучше развиваться. писать отзывы; Вам не нужно искать клиентов, чтобы продвигать их или помогать им продавать. Опыт работы в данной сфере не требуется. Мы будем обучать вас. Если вы заинтересованы, пожалуйста, пришлите мне сообщение в директ!!!
-
Звичайно Немає умови здавати на власному авто😆
-
———. Need a job? .——— I am looking for new freelance team members in the surrounding USA area. - Experience is not necessary. - Payment Part Time - $ 150 Up to $300/per day - No pressure - Enjoy flexible working time and training allowance - You can get all information about during our training department contact you and also you can get a training bonus: If you are interested just send me here a message
-
Всім привіт. Хто не проти випити разом кави пишіть в дірект☕️ Буду рада новим знайомствам🌸
-
Добрий вечір Хто може підстригти? Я знаходжусь на янг/стілс Норс Йорк
-
Провожу для детей бесплатные пр. уроки для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Также после записи вы сможете получите два бесплатных практических курса по нейросетям и основам программирования☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочки🙂