Ukrainian Toronto
-
🚀Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? 🌿Наша онлайн-школа пропонує курси -для дітей: ✔️математика (для дошкільнят, для дітей 7-17 років, підготовка до ЗНО) ✔️українська (для дошкільнят, для дітей 7-17 років, підготовка до ЗНО) ✔️англійська ✔️німецька ✔️програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python)👩💻 - для дорослих: ✅англійська ✅українська ✅німецька ✅програмування (Python). Також курси англійської, та математики✏ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні⬆ Запишіться на БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок вже зараз 📩 Запис в особисті повідомлення!
-
Доброго ранку. Хочу отримати місцеве водійське посвідчення. Чи може хто в кількох словах пояснити, як підготуватись? Яким онлайн симулятором тесту користуватись? Як знайти адекватного інструктора? Буду вдячний за будь яку інфу. Дякую 🙏
-
Це скам, розслабтесь.
-
Одновременно в трех торонтовских группах появилось одинаковое сообщение от трех разньіх аккаунтов. Как может бьіть не спам?
-
Карта має прийти вам на пошту. В такому випадку, якщо у вас є люди яким ви довіряєте, можете скористатись їх поштовою скринькою для отримання карти. А далі вже зміните адресу коли буде постійна.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
***Здам дві кімнати на Янг/Фінч 500 метрів до метро, 5 хвилин до хайвею. Якщо цікавить пишіть у приват. ***Здається паркінг від 1 до 30 машин. Янг/Фінч .Ціни гнучкі, камери спостереження, ворота, приватна територія. ***Продам: Ford F-150 2006 року, 225 тисяч пробіг. ***На не повну або повну зайнятість шукаю помічницю. За деталями будь ласка пишіть у приват. Всім гарного вечора! 👍
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal