Ukrainian Toronto
-
С 8до18:00 пока работают 😄 думаю ночью бесполезно искать 🤣
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру 🎄🎁🎉😎: 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано , гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям😉 Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Усім привіт! Шукаю ліцензованого інструктора з водіння! Бажано з помірною ціною)треба здати G1, потім G(full),буду вдячна за відгук
-
❗️ПОТРІБНІ МОДЕЛІ НА МАНІКЮР❗️ 📌в навчальний центр БЕЗКОШТОВНО Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 3 години (зняття+манікюр+покриття) Вільні дати: 📌11.01-13:00 📌12.01-10:00 📌13.01-10:00 📌14.01-10:00 📍Аудреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 *прикріплюю роботи учениць з попередніх курсів Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Вітаю шановне панство,є 2 грайндери для кави нових на продаж,той що з екранчиком 250$,без екранчику 150 Кьорхер за 200,юзаний пару разів,повна комплектація,йде з бачком для мила Та еспресо машинка нова,з дефектом кришки бачка води,але ніяк на роботу не впливає,тим паче що ви його не будете відчиняти кожен раз,але й можно і замінити за 30$,вона за 500