Ukrainian Toronto
-
🎸НАВЧАННЯ ГРИ НА ГІТАРІ 🎸 Наша школа проводить набір на навчання , діти від 7 років , також дорослі 🤗 Індивідуальний підхід до кожного учня ✌️ Можливість займатись онлайн 🎈 Починаємо у січні 🫶 Також запрошую в інстаграм переглянути процес навчання та відгуки 😍 Усі деталі в особистих повідомленнях 🙃
-
Вітаю, я Тетяна. Рік назад переїхала в Торонто із Києва. Завтра проводжу ефір на тему еміграції Відповідаю на питання Пишіть, відправлю посилання
-
Здравствуйте всем, от безысходности пишу Вам. У самой уже начинаются опускаться руки и сама я не в силах спасти сына 😥 Сыну очень плохо, практически не чего не ест , очень большая потеря веса, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Врачи ищут причину, выписывают много анализов и назначают обследования, это очень дорого запасы закончились,а в переди ещё лечение. Поэтому обращаюсь к Вам прошу о помощи к неравнодушным людям и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты 5355161168700573 Paypal olgamagoo
-
Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
Здравствуйте всем, от безысходности пишу Вам. У самой уже начинаются опускаться руки и сама я не в силах спасти сына 😥 Сыну очень плохо, практически не чего не ест , очень большая потеря веса, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Врачи ищут причину, выписывают много анализов и назначают обследования, это очень дорого запасы закончились,а в переди ещё лечение. Поэтому обращаюсь к Вам прошу о помощи к неравнодушным людям и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты 5355161168700573 Paypal olgamagoo
-
Здається кімната за адресою 169 Fort York Blvd , будинок новий: спортивна зала, сауна, ігрова, кінотеатр і банкетна зала безкоштовно. Вас вписують в договір на рік. Кімната з вмонтованою великою шафою, без вікна, ціна 1000$ плюс комунальні діляться на три людині. Писати або дзвонити з приводу кімнати на номер: +1 437 998 7626
-
Продаю речі в звʼязку з переїздом! За деталями і ціною звертайтесь в пп . Крісло компʼютерне 100$ Торшер 50$ Комод 50$ Комод до ліжка 30$ Кофейний стіль 100$ Ліжко дитяче з матрасом 150$(купували за 350$+ 50 доставка з ікея з матрасом) Телевізор 500 Колонки і саббуфер - 150$ Вазони всі за 100$ (разом з керамічними горщиками)
-
Добрий день! Нещодавно відкрила салон краси неподалік Торонто. Шукаю майстра перманентного макіяжу та майстра з нарощування вій, терміново!!! Дівчата і жінки, я вважаю своїм обов‘язком допомогати новоприбулим з України в пошуці роботи в Канаді, тому буду рада співпрацювати з професіоналами своєї справи!Гідна оплата праці! З приводу працевлаштування звертайтесь за телефоном: +14376616920
-
-
Скаргу надіслано
-
А ще грозився 2000 скинути