Ukrainian Toronto
-
-ВІДДАЛЕНА РОБОТА- Ми наймаємо на повний/неповний робочий день -TIME. : 3 години (Гнучки години) -ПРИБУТКИ : 40 доларів США на годину -ВІК : 18 - 80 -ОСВІТА :Будь-який ступінь -РОЗТАШУВАННЯ : Будь-де в Канаді 🇨🇦 -ВИМОГИ : Гарне підключення до Інтернету та комп’ютер Без обмежень на освіту, без посередницьких платежів (без плати за навчання) Робота найбільш підходить для першокурсників, студентів, домогосподарок, досвідчених людей, кожен може працювати. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені пряме повідомлення Надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені або знаєте про будь-яких кваліфікованих кандидатів.
-
Доброго вечора! Можливо хтось знає де служить отець Петро ( Peter). Він родом з Білорусі і якийсь час жив в Україні. Дякую.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Спасибі
-
Щонеділі о 13:30 3434 Cawthra Rd, Mississauga, ON L5A 2X7
-
Шукаю на підселення охайного та адекватного хлопця без шкідливих звичок Район Upper Beaches Toronto 5хв від Main subway station 5хв від супермаркету Біля будинку їздить: автобус, трамвай а також в 10хв ходьби поїзд 3хв від будинку є food bank На даху будинку знаходиться тераса із грилем та чудовим виглядом на downtown Кімната із окремим туалетом, є ліжко і матрас. Здається із початку лютого Ціна 1300$ (в цю суму входить комунальні послуги та інтернет) На всі питання відповім в особисті повідомлення.
-
Продаж Ціна 350,нове,damage box
-
Привіт усім! Якщо ви замовляєте uber, з вас стягнуть високу плату, але я можу підвезти вас за розумною ціною, просто напишіть мені, куди ви хочете поїхати? Коли ? Скільки людей . Я розрахую вартість проїзду, буду надто розсудливим і постараюся бути готовим до вашої пропозиції, просто повідомте мені, чи потрібна вам якась поїздка. Економте свої гроші, незважаючи на те, що ви користуєтеся uber
-
Написала вам в личку
-
Всем привет! Меня зовут Ника, я смм-специалист 🪄 Работаю с рынком Украины, Европы и ОАЭ более полугода 🌍 За это время я познакомилась с разными нишами, такими как инъекционная косметология, массаж, ногтевой сервис, аренда недвижимости, венчурные инвестиции и ресторанный бизнес 🚀 Если вы в поисках клиентов, смело пишите мне и мы детально обсудим пути решения вашего запроса 💌