Ukrainian Toronto
-
Оренда авто Є страховка, зимові колеса Машина нова Можна на довгий та короткий термін Недорого +16472747999
-
Не потрібно, цей додаток ерайв кен був за часів ковіду і відмінений рік тому, але і не заборонений. Люди які мають мовні проблеми і не дуже орієнтуються в аеропортах і технологіях, або ж поспішають на пересадку можуть в ньому реєструватись. Як на мене, економія часу там 1 хвилина.
-
Всім Привіт 🙋🏻♂️ На вихідні передбачається хороша погода ☀️. Є вільні місця на поїздку до Ніагарського водоспаду 🌊. Заберу та завезу. Комфортне авто. Всі хто бажає гарно провести час та зробити класні фотографії на пам’ять 📸 звертайтесь в приватні повідомлення або за номером 4378821392 . 🙌🏻🇺🇦
-
Вітаю. Здається кімната в бейсменті для 1 людини в м. Беррі. Кімната біля RVH та Georgian college. 1 хвилина пішки - зупинка. Є місце для паркування автівки. Вартість 750$ в місяць (utility та WiFi включені у вартість). Можна заїхати з 1 лютого. За додатковими фото звертайтесь 2499892023
-
Роблю маленькі іграшки, прикраси для сумочки,телефону, навушників.Чудово підійде на маленький презент 😌 По бажанню можу зробити кольором українського прапору, або маленький символ про нагадуванні о домі 🇺🇦🤍
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
HIRING HIRING!! Type of employment: Full-time/Part-time Position available *ADMINISTRATIVE ASSISTANT. *DATA ENTRY. *CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $30/35 per hour/ weekly ($700) Flexible hours Requirement: Basic typing skills and ability to follow instructions Days: Monday to Friday Available for Retiree's ,Students & Stay home mothers. Kindly send a direct message if you are interested
-
Групові заняття (3 учні) для дорослих з АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ на рівень А1 , графік Вт. Чт. 21.00
-
📌🇨🇦Отримайте ідеальне резюме за для успішного працевлаштування в Канаді - країні, де резюме має вирішальну роль!🇨🇦📌 ❓Ви мрієте розпочати карʼєру в Канаді❓ Ми будемо раді допомогти Вам в цьому ❗️Резюме - це Ваше перше враження на потенційних роботодавців , і воно має бути ідеальним ✅ 🖊Наші послуги зі створення резюме: 🛑Індивідуальний підхід : ми враховуємо Вашу унікальну карʼєрну історію, підкреслимо усі ваші навики і досвід для того, щоб роботодавець зацікавився саме Вашим резюме . 🛑Професійні копірайтери: Наші досвідчені спеціалісти знають , як створити резюме , яке напишуть за усіма правилами та нормами для Канадських компаній . Та адаптують під місцеві стандарти. 🛑Адаптація під місцеві стандарти : Наша команда знає усі деталі на які звертають работодавці в резюме- від розміру шрифта до правильного хронологічного порядку минулого досвіду в роботі. 🛑Ваші навички важливі :Ми підкреслимо усі ваші основі досягнення і навички та обов’язково розглянем яких навичок набули на минулих місцях роботи , щоб зробити Вас та Ваше резюме привабливішим для роботодавця. ‼️‼️Давайте разом зробимо перший крок за для вашої успішної співбесіди та чудової карʼєри в Канаді . Ми чекаємо на Вас в особисті повідомлення в Телеграм і вже готові приступити до складання Вашого резюме яке допоможе знайти першу роботу в Канаді‼️‼️
-
Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовний вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+". #курси#діти#іт
-
РЕПЕТИТОР АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ. ЗА БІЛЬШ ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАЙТЕСЯ В ДІРЕКТ