Ukrainian Toronto
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Всім привіт, хочу переоформити свій абонемент на тренажерний зал+ бокс, сауна, зал для йоги і багато іншого) в Етобіко Xtreme Хочу переоформити тому, що переіхав в інший район. Адрес залу: 700 Kipling Ave Unit 1, Etobicoke, ON M8Z 5G3 Такий зал тільки тут і в Лас вегасі, ціна акційна 49 доларів в місяць. Кому цікаво пишіть.
-
Etobicoke З 1 березня здається окрема кімната в 2-х бедрумній квартирі для однієї працюючої людини. Park Lawn Road 3 хв від автобусної зупинки. Найближчі метро Old Mill. Ціна 1300 $ з інтернетом та комунальними послугами, перший і останній місяць. За подробицями пишіть особисті повідомлення.
-
Доброго вечора ,хто може проконсультувати по PR документах?
-
Торонто. В кроковій доступності до метро Keele (Parkside Dr) здаються кімнати в приватному будинку. Поруч High park, озеро Онтаріо і набережна. Розвинена транспорта розв’язка, до downtown багато автобусів і street car. Спокійний, сімейний і зелений район. Допомагаю власнику будинку знайти порядних орендарів. В будинку власник не живе. Є кімнати для однієї і для двох людей. Пріорітет- дівчата та пари в двомістні кімнати, в одномісні розглядаємо і хлопця. Оплата перший і останній місяць + damage deposit 350$(повертається). Комунальні платежі, Wi-Fi входять в ціну. Мінімальний строк здачі-3 місяці. Прохання писати, не телефонувати.
-
Привіт! Пропонуємо Роботу в Торонто менеджером супроводу клієнтів, які прилітають для пологів. Вимоги: -Жінка 25-45 років -Мама -Знання англійської -Має неповну зайнятість, без прив'язки до місця і графіку -Весь час бути на зв'язку у чатах -Готова виїхати на пологи в нічний час -Любить дітей -Грамотна письмова та розмовна мова -Охайний зовнішній вигляд -Хороші комунікативні навички Буде перевагою: -Власне авто -Досвід пологів в Канаді -Знання акушерської справи Якщо в описі ви побачили себе - пишіть в особисті повідомлення))
-
Вітаю!🤚🏻 Мене звати Віка, і я представляю українську IT-школу. 🖥 Наразі організовуємо безкоштовний онлайн вебінар з програмування та дизайну для дітей 6-17 років. Перелік тем, які будуть охоплені вебінаром: 1) Введення до програмування з використанням платформи Scratch; 2) 3D моделювання та анімація; 3) Віртуальна реальність та розробка ігор в Roblox та Unity; 4) Введення до веб-розробки і HTML/CSS; 5) Розробка першої власної програми. Вашій дитині буде надана можливість вивчити основи програмування за допомогою легких та цікавих завдань. Поспішайте, кількість місць обмежена! Пишіть "+" в особисті повідомлення. Реєстрація на вебінар вже відкрита 🧡