Ukrainian Toronto
-
Дякую за підтримку
-
Пробуйте та нічого не бійтеся. Дадуть вам готель. Може далеко від Торонто але дадуть якщо велика родина. Нікого не слухайте , так точно. Всі кажуть складно і важко з роботою . Але. Я був вже на роботі через 6 днів , тому все можливо. Тут не все так райдужно , я сам планую їхати але відчути це на собі точно потрібно щоб зрозуміти воно того варте чи ні. Wish you luck 🍀
-
Всім доброго дня Бажаєте: - схуднути або набрати м'язову масу🏋♂️ - налагодити своє харчування і здоров'я 💥 - стати сильнішим(ою), витривалістю(им) 🤸♀️ Отримати тіло своєї мрії! Онлайн тренування як для Залу так і Домашніх умов (Повний супровід, корегування техніки, звітність, харчування, програми тренувань з відео-матеріалами) Напишіть мені і отримайте повну інформацію 😉 Мій робочий телеграм - denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Привіт, родина) Де ж ще запитати? Хто залишився без подарунку вчора?❤ Дарую прекрасну трохи болючу (прям як Кохання) процедуру. Шукаю модель на шугарінг. Безкоштовно. Пропрацювати матеріал Метро Шепард Вест 2 хв від метро. 6.30 -7 pm Пн, Ср, Пт ❤ Пишіть
-
Hey, продаю Lenovo Legion 15 inch 15ACH6H в отличном состоянии. Немного о laptop: 1) Battery - 4 часа в режиме просмотра. 2) RTX 3060 on 6gb and 130W. 3) AMD Ryzen 7 5800H on 8 cores для любителей многозадачностей. 4) Использовался в основном для работы(монтаж видео). В игры за пол года один раз зашёл и на этом все и кончилось... 5) RGB клавиатура 6) 100% sRGB экран 165hz, наверное лучшие Lenovo экран. 7) 16GB RAM DDR4. 8) 512 GB SSD. 9) С оригинальной 300W charge. Цена $900, чуть торга уступлю. Если интересно - пишите.
-
Вітаю!) Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? • Наша онлайн-школа пропонує курси з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python) • Також репетиторів з англійської, та математики, які допоможуть вивчити з 0 або ж підготуватись до важливих екзаменів, НМТ! БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок запис👇🏼
-
Добрий день, шукаю роботу прибирання будинків,квартир та офісів Бажано Етобіко Звертайтесь за номером 4376639270