Ukrainian Toronto
-
Arnold надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 199 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
𝕀 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕘𝕚𝕧𝕖 𝕪𝕠𝕦 𝕒 𝕡𝕣𝕠𝕞𝕠𝕥𝕚𝕠𝕟𝕒𝕝 𝕔𝕠𝕕𝕖 𝕗𝕠𝕣 𝕥𝕙𝕖 𝕔𝕒𝕤𝕚𝕟𝕠 𝕥𝕙𝕒𝕥 𝕘𝕚𝕧𝕖𝕤 𝟝𝟘 𝕕𝕠𝕝𝕝𝕒𝕣𝕤 𝕥𝕠 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕒𝕝𝕒𝕟𝕔𝕖, 𝕨𝕣𝕚𝕥𝕖 𝕚𝕟 𝕡𝕣𝕚𝕧𝕒𝕥𝕖 𝕞𝕖𝕤𝕤𝕒𝕘𝕖𝕤
-
Всім привіт. Шукаю роботу терміново, будь яку
-
𝕀 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕘𝕚𝕧𝕖 𝕪𝕠𝕦 𝕒 𝕡𝕣𝕠𝕞𝕠𝕥𝕚𝕠𝕟𝕒𝕝 𝕔𝕠𝕕𝕖 𝕗𝕠𝕣 𝕥𝕙𝕖 𝕔𝕒𝕤𝕚𝕟𝕠 𝕥𝕙𝕒𝕥 𝕘𝕚𝕧𝕖𝕤 𝟝𝟘 𝕕𝕠𝕝𝕝𝕒𝕣𝕤 𝕥𝕠 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕒𝕝𝕒𝕟𝕔𝕖, 𝕨𝕣𝕚𝕥𝕖 𝕚𝕟 𝕡𝕣𝕚𝕧𝕒𝕥𝕖 𝕞𝕖𝕤𝕤𝕒𝕘𝕖𝕤
-
oy oy oy... всім привіт✋ Де : Етобіко Коли : сьогодні Що : вечірка Чому : хочу відпочити, поспілкуватися, випити та поїсти в дружній компанії Що для цього потрібно : гарний настрій і відірвати попу від дивану Обставини : є світла атмосфера, яскрава музика, 0,5 випивки (LCBO поруч), їжа Для кого : 6 місць (3 хлопця і 3 дівчини; місця закриваються за швидкістю реагування) Для чого : ... відповідь складемо після вечірки! Залітай, якщо спроможній! P.S.: всім песимістам прохання проходити повз, ця вечірка для яскравих!
-
Доброго дня. Шукаю масажиста, бажано в районі Eglinton,Don Mills, який приймає benefit card.
-
Company hiring 🍁🇨🇦 Students looking for both partTime and fullTime job, with an elastic time and good pay urgently needed .if you are interested. Text me on telegram here for more details.
-
Ангеліна Сокаль надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 208 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт