Ukrainian Toronto
-
Продам 2013 Kia Forte с Safety. Машина в очень хорошем состоянии. К подвеске, двигателю, коробке вопросов 0. Кондиционер/печка, все электроприборы работают. Отличный авто как для первой машины. Цена 6500$, могу немного уступить. Если интересно - в л.с. отвечу на все вопросы. Номер - 647-465-9701 Машина в Scarborough, intersection Kennedy/Sheppard.
-
Андрій Миколайович надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 369 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
я- жива людина, книголюб з 40-річним досвідом колекціонування книг.
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, іспанської, польської, словацької, німецької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Howard Torres надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 370 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня🌺здам кімнату з 28.03 Одній людині бажано дівчина. Кіплінг&Еглінгтон 1200$ Подробиці в приватні повідомлення
-
Кто подскажет, до какого числа можно обменять водительские права без экзамена?
-
Что смешного?)
-
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, іспанської, польської, словацької, німецької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Артем надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 374 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Нам в CIBC відкрили спільний рахунок з чоловіком. Дві картки, рахунок один. Телефон один. Можна зареєструватись онлайн на відкриття рахунку вибравши україно/російсько мовного консультанта та відділення яке ближче до вас. Два роки безкоштовного обслуговування карти, потім плата знімається автоматично згідно тарифу. Інші деталі розкаже консультант. Ми відкривали тут, бо був найближчий доступний слот 2219 Bloor Street West Toronto, ON M6S1N5| Tel: 416-535-6080, Ext: 247 |Fax: 416-535-9821|
-
Charlotte Conrad надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 380 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
ПОТРІБНі МОДЕЛі НА МАНІКЮР❗️ БЕЗКОШТОВНО В навчальний центр Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ зняття+манікюр+покриття 19.03 в 10:00 20.03 в 10:00 21.03 в 10:00 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.