Ukrainian Toronto
-
Доброго дня. Шукаю масажистку для масажу обличчя та шиї. Прошу писати в приватні повідомлення. Дякую.
-
Куплю книгу "Mein Kampf" в українському або російському перекладі. Пишіть в пм
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Всім доброго дня Бажаєте: - схуднути або набрати м'язову масу🏋♂️ - налагодити своє харчування і здоров'я 💥 - стати сильнішим(ою), витривалістю(им) 🤸♀️ Отримати тіло своєї мрії! Онлайн тренування як для Залу так і Домашніх умов (Повний супровід, корегування техніки, звітність, харчування, програми тренувань з відео-матеріалами) Напишіть мені і отримайте повну інформацію 😉 Мій робочий телеграм - denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Це не те.
-
Лиза надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1677 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Торонто! Терміново шукаю 1 чоловіка на роботу по миттю вікон та чистка водостоків. Машина (кросовер, мінівен, сув) - обов’язково! Зп 250-350кад в день, платимо % від виконання. Навчаємо 3-4 дні(оплачується). Не спам, не скам.
-
Готові до нових викликів? Ми розшукуємо справжніх професіоналів манікюру та педикюру! 💅 Якщо ви володієте майстерністю у сфері нейл-сервісу та мрієте про місце, де зможете реалізувати свій творчий потенціал, наша команда чекає саме на вас. Ми пропонуємо: Конкурентну оплату за вашу роботу та майстерність 💰 Легальне працевлаштування з можливістю отримання статусу постійного резидента 🔖 Креативне робоче місце, де кожен день – це можливість творити і навчатися 🎨 Широкі перспективи для вашого професійного розвитку та кар'єри 🚀 Від ідеального кандидата ми чекаємо: Багатий досвід у наданні послуг манікюру та педикюру 🎨 Високі стандарти обслуговування та вміння знаходити підхід до кожного клієнта 👍 Якщо ви готові долучитися до нас і стати частиною нашої динамічної команди, чекаємо на ваші резюме в особисті повідомлення 🌟 4168384447
-
Продам: 1. 5 касок завод/стройка по 10$ 2. Новые коньки для льда 43 размер или 27,5см 50$ 3. Кальян avion stick R, калауд, чаша, эл печка, полный фарш 200$ 4. Набор для установки TV wall mount 10$ 5. Быстрая зарядка apple original 20$ 6. Зарядка на apple watch original 20$ Wilson station