Ukrainian Toronto
-
Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина, і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна локація, 2 хв. пішки від станції Keele. Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 150 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️Чекаю на тебе! 👋 Telegram/Viber/WhatsApp: +1 437 733 5896
-
Всім привіт 🙋🏻♂️ Хто знає де в Етобіко або Місісазі можна пограти волейбол ?
-
Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина, і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна локація, 2 хв. пішки від станції Keele. Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 150 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️Чекаю на тебе! 👋 Telegram/Viber/WhatsApp: +1 437 733 5896
-
Допомагаю експертам та власникам бізнесів збільшити кількість клієнтів та дохід за допомогою реклами 💸 - таргетована реклама - комплексне ведення Інстаграм (smm) - google реклама - чат - боти - створення сайтів Створю індивідуальну стратегію просування для Вашого бізнесу 🎯 Допоможу: - збільшити продажі - залучити нових клієнтів - підвищити впізнаваність бренду - масштабувати свій бізнес Кому я можу бути корисна? - послуги - інфобізнес - б'юті - нерухомість - e -com Щоб дізнатися більше про умови співпраці та вартість пишіть в приват, надам безкоштовну консультацію 💌
-
💀 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1848 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привет есть тут кто может помочь с документацией при аренде дома? Напишите пожалуйста в лс $
-
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ TG:Продажа авто Торонто Самые выгодные предложения в Онтарио 🏁 •Подбор •Оформление документов •Покупка •Страхование •Первое ТО !Имеем в наличии более 150-ти автомобилей! 💫Я вас уверяю, со мной, весь процесс будет настолько комфортным, что этот день будет иметь право называться ЛУЧШИМ😉🤝
-
Сниму ДОМ в рент на долгий срок ЭТОБИКО МИСИСАГА Оплачу 4-6 месяцев вперед
-
Toronto Opportunities надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1860 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam