Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день ! Кто сдавала недавно на вклейку Франция Лион ? Как долго ? И можно ли самому отвозить паспорта , или только почта ??
-
Ребят всем привет. Скажите пожалуйста, кто-то вообще понимает, как работает запись во Львов в посольство? Сегодня вывалилось куча свободных мест на 17 сентября, но из за нагрузки на сайт меня выбило, а когда зашёл снова — уже ничего не было 😩
-
Тому я впевненний,це глюк системи,вони апрувять,але меседж не доходить до людей
-
Все.....устал ждать. Летим в Тунис... Лучше ждать у моря.
-
Так,Лондон і Варшава,розглядають тільки КУАЄТ,а інші офіси 50/50,наша заявка в Абу-Дабі,118 днів,і там процес по КУАЄТ йде дуже повільно,але заявок я впевненний дуже мало..і навіть ті хто подавали тут,отримують апрув з Лондона
-
Вчора, наприклад, був день коли роздавали foil-less
-
І я став адміном... можливо у мене погана енергетика🫣
-
11 мая те кто сдавал биометрию, кто получил визу?
-
Скоріш за все якийсь глюк,після технічних робіт на сайті..дай бог,сьогодні попре одразу,але пізніше
-
Тобто ви думаєте окремі офіси відкрили спеціально під CUAET? Маю сумніви щодо цього.
-
Кто-то отдавал на вклейку в Нур-Султане? Сколько времени вклеивают?
-
Для інших типів віз,є інші країни і офіси
-
Камон Канада, визы в студию
-
Схоже в окремі дні CUAET в пріорітеті у них. Як на минулому тижні коли було більше ста віз за день. А сьогодні напевно, навпаки, займаються іншими типами віз
-
Сын нигде, ему 12. В Дюссельдорфе
-
Так це воно. Не звертайте уваги.
-
Так а какому посольству писать?
-
Все добре не хвилюйтеся , у всіх так пише !
-
А можете заскрінити це повідомлення в оригіналі на англійській? Схоже, що це стандартне повідомлення що у всіх відображається і до вашої пошти відношення не має
-
3 человека (семья) Био 28.05 Варшава Ждём по сей день
2 Feb 2023, 01:21
100352/258562
a day ago