Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+1 паспорт реквест. Биометрия во Львове 09.08. Рассматривала кейс Франция.
-
У нас новые админы @Victoriafom @Elevbio и @Fbbt12 на смену уходящему @Nik_dz85 . Просим любить и жаловать 😊
-
Вы меня не так поняли. Писем в Лондон быдо написано много. Кризис форму тоже отправляли. Мы говорили о том, если кто-то найдет ЖИВОЙ номер телефона.
-
Ще трохи, і отримаєте свою візу
-
Ну от у мене зараз таке відчуття) Шо ніяка Канада мені не світить та їхай ти, брате, куди кличуть. Аргентина чекає 👍🏻 Але щось туди не хочеться 😅
-
Я тоже думала, что присылают всем, кроме меня. Но вчера английский визовый бог послал мне одну визу))) ещё 2 продолжаем ждать (( итого - больше 3-х месяцев уже(
-
От мені так 10.08 прийшла валідація і тиша. Вчора написала до кризової, якщо ще пару днів нічого, буду пробувати дзвонити на гарячу лінію
-
Письмо #9совсем о другом, о правилах чата
-
Я ще хотів податися на цю програму, коли вона лише була в розробці, а коли сіли заповнювати анкету, то у мене виявився паспорт просрочений, через це подався не 30 березня, а 21 травня...
-
Я думал вы мне группу покинуть предлагаете)))
-
Таке відчуття, що отримати візу нереально, і отримають всі крім тебе
-
Здравствуйте помогите пожалуйста вчера мне и жене пришла валидация биометрии,а запрос на паспорта не пришёл (что делать может куда-то надпить?
-
Зрозумів. Я просто до того, що цей лист не відразу приходить після здачі біометрії, а через пару днів-тижнів, вірно?
-
Мы все ещё сидим и бьём рекорд.вот мы уже 97 дней🤬
-
А чим ви кращі від тих людей, які залишились на Україні, але по тим чи по іншим причинам зараз не можуть виїхати, але завчасно візу зробили, поки є можливість. Усі в однакових умовах.
-
Да, если бы. Я просто волнами. Сейчас у меня волна апатии и мне уже кажется что никуда я не полечу. Если бы пил - уже спился бы 😅
-
88 дней, держитесь там :(!
-
Спасибо большое
-
Паспорта с Румнии ждём с вклейки уже 21 день
-
Уже давно нашли и поделились, закрепленное сообщение #9
2 Feb 2023, 01:21
101345/258634
a day ago