Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привіт усім, якщо отримали паспорт реквест, але хочемо народити дитину в Польщі (вже пізно летіти, лікарі не рекомендують), як нам зробити краще? Почекати поки народимо, і писати в кризову форму щоб нам добавили дитину і вклеїти її чи виготовити паспорт? Може хтось має такий досвід? Чи є взагалі обмеження в часі для відсилання паспортів?
-
Добрый день! 22.06 - анкета 08.07 - биометрия в Берлине 16.08 - запрос на паспорт
-
Я понимаю.
-
Всім привіт) 16.07 біометрія Будапешт 16.08 запит на паспорт
-
Доброго дня. Наступна ситуація у нас: місяць назад заповнили аплікейшн на CUAET, отримали лист на те, що необхідно здати біометрію. Зареєструватись у Львів вдалось чітко на наступний день після спливу 30 денного строку який був вказаний у документах, але сама здача біометрики за нашою реєстрацією буде аж 15 вересня. щойно зайшов у наш кабінет і не бачу там жодної можливості додавання будь-яких документів. Коли ми здамо біометрію нам потрібно буде грузити якісь документи по ній чи вони самі відсилають далі по процедурі? Ось так виглядає зараз наш кабінет "IRCC portal account". Тут все ок? Дякую за відповіді
-
Кстати говоря, если сдавал биометрию в Гааге, то можно ли отправить паспорт на вклейку в Дюссельдорф, если конкретно сейчас ты к нему ближе территориально?
-
Я уважаю всех,я назвал тех кто вывозит детей,бомбит и убивает украинцев..или у нас война с Нарнией,и мой город бомбят нарнийские войска? Ладно это не чат для этого,я вас понял,не буду затрагивать эту тему..я объяснил человеку,возможно из-за чего рассматривают детей дольше..