Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый вечер,Ciuflea 36/1 strada.Это центр города.Рядом отель Кишинев и старый неработающий отель National
-
Ми здавали в Берліні 27.05 прийшла відповідь мені 04.08, чоловіку і дітям нічого не прийшло. Третій місяць очікування...
-
Після цього всього процесу, ви, я та Нік, можемо на півставки еміграційними консультантами підпрацьовувати 😂😂
-
Дякую
-
связь с лондоном только через имейл
-
Вони не приймають дзвінки, пишить емейли
-
Добрий день, можливо хтось телефонував в Лондон і може поділитись номером телефону. Чекаєю з 18.05.
-
Фух, спасибо
-
Печатными буквами
-
Консультативный центр
-
Тут в консент форме имя нужно было печатать что ли?...
-
Может ну её эту Канаду? Нас здесь много, откроем заводик в Европе небольшой
-
А бесплатная страховка , открытый рынок труда и выплаты не тоже самое что у Чехов по их визе ? Та ладно , вообще не важно . Не вижу смысла вообще это обсуждать .
-
я не эксперт в чешской визе. но канадская виза не гуманитарная и дается она не по гуманитарной программе. она дается по визитерскому стриму в облегченной форме заполнения
-
Та не дає нам канадську візу ніхто по гуманітрній програмі, у Чехії нам дають темпорарі протекшн. Це зовсім різні програми, ну ви хоч читайте
-
1. Деякі вилітали з фойлесс і з Франції і з Португалії 2. Там не завжди 2 тижні, може бути і місяць і більше
-
Так и чешская на вид просто мультивиза . Но обе они даются по гуманитарным программам .
-
Дякую😊
-
Подскажите, пожалуйста, кто-то отправлял паспорт на вклейку, когда больше 30 дней прошло? Я написала в ircc webform с просьбой продлить срок 30 дней ( поскольку паспорт нужен), пока ответа нет, волнуюсь, чтоб визу не аннулировали
-
Канадська віза - це не гуманітарна віза, ну ви що, це звичайна візітор віза Ми не отримуємо темпорарі протекшн в Канаді, а то зовсім розмріялись 😂 Дякую, я читаю закони
2 Feb 2023, 01:21
102323/258600
about an hour ago