Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нє-а) один паспорт - одна віза! 🤫
-
t.me/cuaetwaiters/61757
-
Если у меня есть Чешская виза, я могу вклеить канадскую?
-
Скажіть, будь ласка, а бувало в когось так, що телефонуєш на гарячу лінію, а там кажуть, що немає вільних операторів і просто завершують виклик?)
-
Все встигнемо 🤗, нас тут таких багато
-
Скажу по секрету, ворк перміт дають навіть тим, хто ту галочку не поставив і в аеропорту попросить ворк перміт
-
Здайте на вклейку у Відні, отримаєте паспорт через тиждень назад. Або просіть фойллес, і не треба буде хвилюватися, що ви не встигнете заїхати
-
Дякую, якщо це так, то вже трохи легше.
-
Нє-а)
-
« поганого « 😂, соррі по дрібницям все розповідає
-
Люди, я розумію, що ворк перміт в аеропорту отримують. Але, я думаю так, візи ще не має.. Здавала 12 07,Краків.. Нехай прийде, дасть Бог, кінець вересня жовтень, а скільки ще на вклейку чекати? Я просто бачу що деякі на візу і по 3 міс чекають, як не довше То ж я і думаю собі, чи я встигну ще з тими всіма часовими проміжками все зробити до березня 2023 року.. Щоб отримати ще ворк перміт.. Ну наче все сказала🙄😏
-
Коли ви заповнювали заявку і поставили галочку , що будете працювати , то ворк перміт в любому випадку дадуть , при прильоті в Канаду в аєропорту офіцер видасть ворк перміт . Ця інформація від людини , яка вже там і поганого все розписує на фейсбуці 😊
-
Ну давайте разгребать ваш клубок. Биометрию вы сдали. Дальше электронное рассмотрение вашего дела. Куда оно уйдет на рассмотрение никто не знает. При чем тут ворк пермит ? Его с июня перестали. Обязательно присылать. Их щас автоматом в аэропорту дают. Про Краков не знаю закрыли или нет. Но он к вашей визе не имеет отношения. 🤦♂
-
Давно вас не бачила, ви вже отримали?
-
Ждунский минимум! 🥴
-
Аа понял благодарю!
-
Люди отправляли через фирмы, поищите через поиск по чату. Там много информации было. )
-
А до чого тут Краківдо вашої заяви? 😂 Там взагалі наші аплікації ніхто не розглядує 🤦🏻♀️
-
100% зачем вы себя загоняете этим подсчётом дней 🤷♂️
-
Ага. Вы в своем сообщении умудрились смешать мягкое и теплое и перемешали это в миксере все.
2 Feb 2023, 01:21
102386/258544
3 days ago