Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спробую через кризову теж тоді додати доки з перекладами на всяк випадок. Дякую всім за відповіді
-
В мене вже 132 дні стадія шоку😅
-
Будьте оптимістом-все так не буде, буде ще гірше😁
-
У мене зараз стадія шок 😞
-
Це перший місяць здавалося що довго😊 другий місяць думав що ось-ось. Третій шок. Четвертий пофіг. Зараз просто є мрія бути лідером Чекуном😄
-
Нам с женой пришло номер а детям нет.
-
Да. А что?
-
И на детей?
-
Номер UCI уже есть в кабинете.
-
Привіт усім.я чекаю з 27 квітня.Мені теж написали, що заявка в пріорітеті Теж не знаю, як це в пріорітеті і так довго.......
-
Я подав доки 20 квітня, і також через пару днів був лист про підтвердження доходів. Чекаю досі. Листи і дзвінки нічого не дали. Лондон. Туман . Депресія😁
-
Я додавали, також чекаю, мені прийшов апрув, їм ще ні
-
Привіт усім. Я чекаю на дозвіл візи CUAET вже 100 днів. моя дружина отримала схвалення на візу минулого місяця, і мене попросили надати додаткові документи, пов’язані з нашим шлюбом, як-от фотографії, повідомлення тощо. Свідоцтво про шлюб я вже завантажив, коли подавав заяву 6 травня. Я завантажив додаткові документи місяць тому, але досі немає відповіді від них. чекаємо вже 100 днів. Моя заявка розглядається у Вищій комісії Канади в Лондоні. Що я повинен зробити? Я вже дзвонив їм і надіслав веб-форму, вони завжди кажуть, чекайте, ваша заявка вже обробляється в пріоритеті. минуло 100 днів, як це в пріоритеті.
-
сегодня пришли запросы? Или вы ждуны ещё
-
Мне пришло через 2 суток 🤷♀️
-
Вы я так понял ждёте номер UCI...... на детей тот который в личном кабинете .
-
Доброго дня Можливо хтось підкаже , така ситуація, заповняла анкету знайомим (на 3 осіб з яких 1 дитина), чоловікові прийшло запрошення на біометрику, а жінці немає , є лиш один лист з підтвердженням подання й все. 24 години з моменту подання будуть за 4-5 год. Можливо в когось теж таке було?
-
Прикрепили всё, и документы и переводы. Мне пришёл запрос 20 июля, детям тишина до сих пор.
-
Щиро дякую! 😊
-
Дякую. Поїхати я не можу, бо читаю, що вклейка може тривати до 6 тижнів, можливо можете порекомендувати посередників, я у Львові
2 Feb 2023, 01:21
103734/258555
about 3 hours ago