Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
постанова суду про дозвіл матері вивозити дітей без згоди батька - юридичний документ, який дає на це право
-
Так же, ждем одну визу
-
Привіт! Питання до батьків, які довго чекають апрувд для дітей. При заповненні анкети чи ви додавали свідоцтва про народження дітей? Просто ми не додали, і можливо через це наших дітей разом з нами не підтвердили… 😔
-
Добрий день Підскажіть я з дружиною і 3 неповнолітніх дітей 20.06 приїхали в Афіни на здачу біометрії дружині прийшов лист на вклейку візи мені ні. Чи вклеять візу в паспорт якщо в паспорті вписані 2 дітей?
-
Просто речь шла не о работе в Канаде, а о возможности въехать в страну без вакцинации. И это возможно… а дальше все сами решают что им делать. Сейчас в Канаде вакцинация для работы тоже не обязательна.
-
Тримайтеся, ми також чекаємо з 6 квітня, за кордоном, практично без роботи, іноді підробіток, фінанси на не найкращих етапах( Школа для дитини теж питання незрозуміле. З житлом наразі теж виникають проблеми, бо потрібно щось шукати інше , там де прихистили просять звільнити територію. Але ми не втрачаємо надію, і Вам бажаємо терпіння і щоб нарешті отримали свої візи, та щоб ми і Ви і всі хто довго чекає змінили статус Ждунів!)
-
Добрый день! Сколько ждать времени на вклейку визы в Варшаве?
-
Бэклог - это жуть)) прорвемся! 👍
-
не хвилюйтеся все буде гаразд, ми чекали 5 місяців на візу і все вишло головне непадатидухом🤗🤗🤗
-
Это жуть конечно
-
Очередная большая дата - 130 дней с био! Месяц за рубежом, два месяца без работы (жена в декрете), и все добро на 3 человека в 4х огромных чемоданах. Сидим, кукуем, ждем вестей от IRCC 😅
-
Супер спринтер 😊
-
Почти да
-
Подскажите биометрию можно пройти в любой стране в VFC?
-
Я оплачивал через приложение, потом распечатал квитанцию и вложил ее
-
Может кому понадобится, вклейка в Бангкоке, Таиланд: 9.08 - отправила почтой 10.08 - vfs получили паспорт 12.08 - вклеили и отправили обратно 14.08 - получила паспорт на руки
-
Дублин
-
Да, бывает. Но можно доказать
-
Здравствуйте, подскажите обратную доставку паспорта нужно именно в банке оплачивать ?
-
Если все украинцы, то нет
2 Feb 2023, 01:21
103779/258638
about 16 hours ago