Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
если вы серьезно готовы заручиться судебным постановлением и хотите идти в суд, могу в личке дать вам контакты классного киевского адвоката как раз по этим вопросам и ситуациям. Могут не спросить разрешение у поллвины самолета перед вами, а именно вас остановят. Или в аппликации попросят разрешение имено в вашем кейсе. Не спросили у других - не значит, что не спросят и у вас
-
У нас есть такое , что если отец не платит алименты то можно выезжать без его разрешения за пределы Украины . А детям с 16 лет можно вообще без разрешения выезжать . Но тут другая проблема . Другие страны на это смотрят иначе . Им нужно разрешение и для детей до 18 лет . У них другие законы
-
Добрий вечір. В п'ятницю особисто відносив не в консульство, а в візовий центр в Відні два паспорти.Ніякого запису не треба. При вході в будівлю біля ліфту сидить охоронець. Я йому пояснив, що віддаю 2 паспорти на вклейку віз. Він особисто перевірив, щоб у мене були для кожного паспорта роздруковане саме запрошення на вклейку візи, самі паспорти та згода з візовим центром і конверт. Якщо немає згоди, він дає сфотографувати цю згоду, поруч з центром є копі-центр, там його роздруковуєте, заповнюєте його і знову віддаєте охоронцю для перевірки. Якщо все вірно, запаковуєте конверт і кидаєте його в поштову скриньку. Охоронець показує, в яку саму треба. За дітей - не маю інформації.
-
Доброго вечора. Дякую за те,що поділилися Вашим досвідом. Для мене це дуже актуальна інформація. Також знаходимося в Австрії. Ситуація аналогічна - мені та чоловіку прийшли запрошення на вклейку віз, а дітям- ще ні Скажіть, будь ласка, чи записувалися Ви на прийом у консульство для вклейки віз? Чи попередній запис не потрібен? Які документи Ви з собою брали? Чи питали вони за паспорт реквест по дітям?
-
Что вы об узнали ?