Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий вечір. В п'ятницю особисто відносив не в консульство, а в візовий центр в Відні два паспорти.Ніякого запису не треба. При вході в будівлю біля ліфту сидить охоронець. Я йому пояснив, що віддаю 2 паспорти на вклейку віз. Він особисто перевірив, щоб у мене були для кожного паспорта роздруковане саме запрошення на вклейку візи, самі паспорти та згода з візовим центром і конверт. Якщо немає згоди, він дає сфотографувати цю згоду, поруч з центром є копі-центр, там його роздруковуєте, заповнюєте його і знову віддаєте охоронцю для перевірки. Якщо все вірно, запаковуєте конверт і кидаєте його в поштову скриньку. Охоронець показує, в яку саму треба. За дітей - не маю інформації.
-
Доброго вечора. Дякую за те,що поділилися Вашим досвідом. Для мене це дуже актуальна інформація. Також знаходимося в Австрії. Ситуація аналогічна - мені та чоловіку прийшли запрошення на вклейку віз, а дітям- ще ні Скажіть, будь ласка, чи записувалися Ви на прийом у консульство для вклейки віз? Чи попередній запис не потрібен? Які документи Ви з собою брали? Чи питали вони за паспорт реквест по дітям?
-
Что вы об узнали ?
-
В яку країну надсилали паспорти
-
Есть дети могут спонсировать родителей, родители детей до 18 лет (обычно используется при усыноалении канадцами детей из за границы) и супруги могут спонсировать друг друга (обычно если Канадец, женится или выходит замуж за иностранца)
-
Знайшла у цьому чаті на днях безкоштовну англійську, можу відправити у приватні, напишіть мені бо сюди не можна посилання відправляти
-
Телефонували на гарячу лінію, сказали що вклеїти дитині візу можна тільки з паспорт реквест на дитину як окрему людину) але кейс крутий
-
Скажіть , після біо мав прийти якийсь лист на пошту?? Бо два місяці пройшло i 0..
-
Я уже писал ранее, никого не хочу ввести в заблуждение:через меня прошло 5 кейсов (9 человек). Ни в одном из них я не прикладывал никаких переводов ни паспортов, ни свидетельств о рождении, браке... , прикладывал только фото документов. Я даже сам от руки на листке А4 написал на английском разрешение на выезд своего ребёнка с женой - все уже с визами и в Канаде, а я жду паспорт с визой из посольства. У меня прокатило и никаких доп документов не запрашивали и переводы не требовали. Может повезло.