Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я пересилала з Києва новою поштою, вже отримала. Якщо треба то дам контакти. Чекаємо чоловіку
-
Спасибо
-
Подскажите, как долго сейчас Вена вклеивает визу?
-
Подавали до 18.11, початок грудня запросили додаткові документи, на протязі трьох днів ми надали в електронному вигляді, але паспорти повернули 16.12 без віз. Подавали на трьох дітей.
-
Пару недель? Але чого я дивуюсь, якщо візу місяцями чекають
-
Варшава, 1(?) аппликанта, паспорт коллекшн, дальше заполняете фио аппликанта, эмэйл. Телефон, и дальше вам покажет окошки для записи (места нынче на 2 недели есть, на пн около 10 временных слотов было час назад)
-
Якщо Вам не терміново, то я як раз вчора в Києві віддав. Коли повернеться, сможу Вам дати зворотний зв'язок. Якщо терміново - пишіть у приватні, дам контакт.
-
Як довго чекали на фойл-лес?
-
Доброго вечора! Хто з Києва відправляв паспорт на вклейку через фірму. Можете, будь ласка, підказати назву фірму через яку фірму відправляли? Дуже вдячна за відповідь🙏
-
Це коли один з пари був іноземцем?
-
Я тільки півтора місяці чекаю і вже паніка👩🦲
-
Ребятаааа, это уже нужно забирать паспорт??
-
Скажите кто знает куда вписать ,на эл.очередь на получение паспорта в Варшаве с вклеееной визой , помогите пожалуйста разобраться, спасибо
-
9 месяцев, 279 дней, например и еще до сих пор нет визы
-
Добрый день ! Столкнулась с такой проблемой! Делала визу по куает дали на 10 лет но без подтверждение о работе, которое приходит на почту! Мой вопрос заключается как мне забрать свой паспорт с консульства? Какие документы нужны?
-
274 дня рекорд t.me/cuaetwaiters/206279
-
Мене якраз цікавить, скільки найбільше часу чекали😎 6-7-8 місяців?
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
У вас будет ссылка как войти в кабинет? Спасибо
-
так тут уже будет rape неконсенсуальный половой акт, так сказать
2 Feb 2023, 01:21
10392/258638
about 22 hours ago