Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Даже так... ну огда я всетаки вначале позвоню уточню. А может фиг с ним, буду уже в Канаде делать
-
В аеропорту дають до 31 березня 2023 року, далі поки не подовжили. Якщо ви заїдете до цього часу, не їбіть собі мозок написанням у кризову форму
-
Я тоже завжди кажу, справа в тому , що я не везуча 🥴
-
Родителям за 61, поэтому биометрия не требуется. Вот за 91 день нет никакой движухи вообще… 🤔🙈
-
Так отож😄 я пока только подала на фоилес, пока она пртйдет, пока билеты пока то да сё они 10 раз успеют поменять законы
-
Якщо є бажання, то все одно не треба, бо додаєте роботи офіцерам, вони розгрібають всі оці звернення, і затримується процес видачі віз усім іншим. У мене відчуття що люди сабмішн самарі навіть не відкривали у своєму кабінеті 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Ждите, у нас было 99 дней и пришла валидация био и рэквэст на паспорт, сразу 2 письма
-
Наверно так и сдел, позвоню им в понедельник уточню и пошлю запрос добавить. Я раньше боялась что то в заявке менять, боялась это ещё удлинит процесс рассмотрения из за изменений, но так как запрос на паспорт уже пр шёл, думаю уже можно 🙂
-
Да в аэропорту выдают. Пока выдают всем. А вот потом как будет не известно
-
Я розмовляла з агентом на гарячій лінії, він сказав, не треба через кризову форму нічого робити, на сайті Канади чорному по білому написано, якщо ви хочете ворк перміт, ви можете отримати його на кордоні
-
У першому аеропорті, в який прилітаєте отримаєте ворк перміт) головне, щоб на ньому була позначка куает, вона спрощує якісь там процедури нам у майбутньому
-
А дадут? Сразу или опять придётся месяцами ждать 😒
-
Не треба нічого окремо подавати вже) Приїдете в аеропорт і отримаєте, попросите офіцера)
-
Ну в ньому написано що це не тревел документ, тож чекаю)))
-
Вы на ворк Перми подавали отдельно? Я в не указала что хочу, теперь уже хочу, можно отдельно на него подать?
-
Це норма, на початку так і було (десь в березні і квітні), що спершу ворк перміт, а потім віза, головне не додуматись по цьому перміту в Канаду поїхати, бо були такі випадки 😂😂😂
-
Все ж таки, базуючись на кейсах мого і чоловіка, логіка є. У мене бекґраунд легко перевіряти, плюс багато плюшок по досвіду роботи і освіти для Канади, у чоловіка бекґраунд заєбешся перевіряти, бо в нього до України було декілька внж в різних країнах, тому це досить спірний кейс, ось через це і довго
-
да и пробовал в разных порядках и разные данные , сайт как будто стал зациклен на этой ошибке
-
В ошибке говорится что надо указать настоящее место то проживания и добавить все страны и территории где вы жили в последний 5 лет больше чем 6 месяцев проверьте все ли вы указали
-
Сомневаюсь, ведь ранее всем выдавали фоилес. А теперь только по запросу. А вообще, мне ворк пермит пришёл через две недели после получения паспорта с визой🤷♀️
2 Feb 2023, 01:21
104158/258555
about 3 hours ago