Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привет. Кто-то получил ворк пермит с ограничениями conditions/restrictions что можно работать только в определённой провинции? При заполнении аппликации указали провинцию куда планируем ехать, теперь думаем что это будет в wp в ограничениях указано. Интересует опыт тех кто указывали провинцию, а потом получали wp без ограничения по локейшену. Задавал вопрос блохерам, но те кто отвечали, указывали провинцию unknown при заполнении аппликации куает.
-
А ще в законі написано, що консульства будуть сприяти поверненню військовогозобовязаних. Цікаво яким чином? Ніякого роз'яснення. Зараз у чоловіка законна підства для виїзду - дитина з інвалідністю до 18 років, але через півтора роки дитині буде 18 і що тоді, йому скажуть вертайся?
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 04.01.2023 - 1 Дорослі - 1 Дитячі -
-
Мій чоловік в грудні подавався на візу в США, то перше питання мало бути - ціль поіздки(так було 100років підряд) А ні, у нього було перше питання: а як ви змогли виїхати з України, чи ви військовопридатні…. І ще купу питань про це. Ду маю через це і чоловікам надсилають запити на додат інформацію по Канаді. Але у цьому запиті немає питання чи ви військовопридатні… чи щось таке
-
ок,дякую!
-
Я оплачувала зворотню доставку кур'єром. Я в іншій країні живу, школа, робота, діти - це не так просто взяти в не запланувати собі заздалегідь поїздку у Відень з ночівлею і 2 дітьми. Не просто так я доставку обрала. Відправляла документи ще в листопаді, тому нажаль точно вам весь перелік документів не скажу. Точно відправляла свій запит на вклейку і копію своєї візи. І ще щось зі зворотніми адресами дітей. Але це неповна інфа. Адресу візового пошукаю, якщо знайду - відправлю вам в приват
-
предоставляйте те, что просят и что есть. это в ваших интересах. главное: - указать им, что в укр это админка, а не криминал -указать промилле, которое выявили у вас (до определенного промилле в канаде это не криминал ответственность, если у вас до этого порога, то все будет хорошо) - справку о несудимости
-
То треба було у термін 7 діб забрати,щоб не шукати. То ви довго чекали доки вклеють?Адрессу можите надати? Що саме ложили до конверту?
-
Хто відправляв дитячі паспорти без реквеста в Відень на яку адрессу,що робили,які документи добавили?