Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А скільки ви чекаєте на дитину вже? Я просто з 26 червня і всі мої листи і звернення не дають жодних результатів.
-
Коли у Варшаві приймали мені про це сказала сама дівчина з колцентру, коли я дзвонила дізнатися де мій паспорт. Але вона сказала що я маю дочекатися свій, зробити копію візи і з моїм реквестом відправити дитячі. Але ж вони так довго його возили що цю лавочку вже прикрили. За лондон незнаю, але ще казали у дюсельдорфі вклеюють без реквестів. Чоловіку відправляла у берлін з реквестом 25.11, 6.12 лист від ірсс, 7.12 преапрув вп, і далі тиша, лише сьогодні лист нарешті від візового що паспорт у них і готовий до відбору. Подивимося як у дітей буде. Ми чекаємо з 1серпня, двічі писала у кризову.
-
Я думаю что если звонить и спрашивать, то скажут что не берут, а если прислать поставить уже перед фактом, то может все таки вклеят. Мне вообще интересно, а можно прямиком в Лондон отправить?
-
Я відправила у Берлін 20.12. Наразі тиша. П.с. читала тут хтось дзвонив у Берлін сьогодні і йому сказали що не приймають без реквестів дитячі. Щось мені щастить, з Варшавою пролетіла і тут опа 🥴
-
Добрий вечір. Підкажіть будьласка, якщо хто стикався з такою ситуацією як я. Після запросу відправки паспорту на вклейку візи, я зібрав весь пакет документів з паспортом і відправив у офіс VFS у Берліні. (Нажаль до пакета документів я не поклав чек про оплату обратноі курьерскої доставки) На данний момент паспорт чекає в Офісі у Берліні, я з іншого міста , тому хотів би замовити доставку паспорта назад. Чи можливо на цьому єтапі оплатити курьескі послуги і замовити відправку назад? Якщо можливо то як само поетапно це зробити? Будьласка підкажіть якщо хтось має подібний досвід. Завчасно дякую.
-
Куда отправить детские без реквестов? Сил уже нет ждать. Кто отправлял в Вену недавно?
-
Хорошо бы, конечно. Вот только почему завтра, в среду? Специально проверил: у нас реквесты родителям приходили по четвергам 22.09 и 06.10 (рассматривает Лондон, ждём ещё на троих детей). Какие есть признаки, что визопад будет в среду?
-
Добрый вечер. Хочу поделиться своей историей. Отправил свой паспорт на вклейку визы в Варшаву. Спустя полтора месяца получил мэйл об отправке паспорта курьерской службой. Ждал - ждал, звонил-писал и хуяк мой паспорт снова в вызовом центре так как курьер не смог доставить посылку. Говорят приезжайте забирайте или через месяц отправим в посольство. Параллельно получил мэйл об отправке курьером паспорта моей дочки. Когда забирал у них свой паспорт, попросил чтобы проверили чего это уже неделю курьер паспорт дочери не везет. Рассказал свою грустную историю: выяснил у перевозчика , что оказывается сотрудник визового центра не указал моего телефона при отправке и они никак не могли меня проинформировать, что у них для меня посылка. Девочка прослезилась, проверила статус паспорта моей дочери. Номер телефона курьеру передали, больше такого не повторится, все тип топ. Короче вчера ответили с курьерской службы что паспорт дочери уже неделю как отправлен отправителю. Сотрудник визового центра неправильно указал номер телефона (не хватает одной цифры) и поэтому они не смогли меня проинформировать о посылке. Получается так: курьер никого не застает дома, отвозит посылку обратно на склад, три дня хранится и возврат... Визовый центр на письмо уже второй день не отвечает, но есть предчувствие что дурачком окажусь я. Снова буду брать выходной чтобы прокатиться в Варшаву и 250 злотых (2х125zł) мне никто не вернёт. Посоветуйте как повлиять на этих одарённых сотрудников.
-
Досі чекаю звістки . Останнє таке повідомлення було ще 02.12. 22 і тиша . Дзвоню у візовий ,-кажуть чекати 🙄
-
Раньше я ждал визу, надеялся это будет летом Теперь готов верить админу, когда он пишет про среду Следующий этап надежды это верить во всевышние знаки Визу выдадут, когда рак на горе станет раком
-
Доброго часу доби! Скажіть а чому причина,в мене раніше прийшов ворк перміт в особистий кабінет,а зараз зник? Як таке могло статись?
-
Форма iMM5476це що за документи треба відправити ?
-
Ждём с 30.11 после отправки доп форм
-
Дякую. Геть не знала того. Так би і поїхала.
-
ці два листи мають прийти у кабінет , коли одобрили заявку , а кризова ось secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
В ircc , в личный кабинет пришёл "request" . Запросили доп.милитари инфу )
-
Чи можете повністю написати, як вона правильно називається. Дякую
-
Отправлял курьером. Уже 1.5 месяца жду.Последние обновление было 20 декабря.что он в Лондоне
-
це якраз основа яка має прийти після біометрії, якщо не приходить довший час у кабінет, то варто подзвонити у IRCC чи написати у кризову форму
-
Вперше про таке чую, але дякую за інфу, буду мати на увазі, мені другу заявку одобрили, а потім вклеїли візу по першій, ніяких питань не виникало. Я так собі думаю, що вклеїна віза то фініш, а заявка то тільки пів шляху, тому на вже існуючу візу ніяк впливати не має, цеж не дві візи
2 Feb 2023, 01:21
10924/258638
about 16 hours ago