Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Як бути, коли чоловік іноземець здавав біометрію ще у липні, та досі не отримав запрошення на вклейку візи? Скільки ще чекати? Чи вже не сподіватися?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, чи видають ще foil less візи, чи цю лавку вже прикрили?
-
Второе, нет определённого списка стран
-
+ 2 !!!!! #approvedvisa 30.01.23 - 9 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Отдельно поздравляшка лично от меня вашим родственникам Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1
-
+ 1 !!!!! #approvedvisa 30.01.23 - 7 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1
-
+ 1 !!!!! #approvedvisa 30.01.23 - 6 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1
-
Ребята, подскажите пожалуйста! Если малому 3 годика,в кризис форму писать должна мать или отец и спрашивать по поводу заявки? Или от имени самого апликанта? Но ему 3 года,как он напишет 😂
-
Ну так ,Канада лояльна країна ,все можливо ) обов’язково будуть ті кому не сподобається ,вони вже є ,а якщо з перспективою на майбутнє то це так
-
Програма CUAET це не біженство. Це по факту трудова міграція. З абсолютно легальними можливостями працевлаштування і отримання PR, а кому пощастить в майбутньому то і громадянства. І навіть якщо так сталося і ви не встигли отримати PR то можна продовжити ворк перміт або піти десь вчитись і оформити стаді перміт. Біженство всіх цих плюшок не дає.
-
Можно
-
Добрый вечер .Подскажите пожалуйста 🙏.Если пришло приглашение уже на биометрию .Но я хочу ещё добавить в свою учетную запись своих родных .Можно это сделать через свой аккаунт,добавить остальных членов семьи?Или уже придётся делать новый аккаунт дня них ?
-
Если я не ошибаюсь Foil-less из ряда стран У SJTD так же ?
-
Вы новый аккаунт создавали?Или просто добавили заявку?
-
Спасибо! :)
-
А из Стамбула нельзя, там короче надо только из 6 стран. Мы тоже в Баку, решили в Дубай лететь, так как там вклейка несколько дней.
-
Я чекала 6 тижнів
-
Мы так же, био в сентябре, но реквеста ни у кого из 3 нет(
-
Я пол часа назад отправила наши с мужем,ни у кого не подтянулась((( Так боялась создавать повторную,но ждать уже нет сил! Дочери пришел реквест еще 12.01...а мы все ждем🙈 с июня😏 вернее с августа (био)
-
Ну так,але заведи є але 😁 і можна потім залишитись там 😁 такі варіанти є
-
Доброго вечера , подскажите есть ли срок подачи паспорта на вклейку ?
2 Feb 2023, 01:21
1101/258658
2 days ago