Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Люди піскажіть як записатись на біометрію у Львові? мені здається не реально) все занято...
-
Добрый вечер! Кто в Стокгольм отправил почтой паспорт???
-
ви якщо чогось не знаєте то краще помовчіть, ніж таку маячню пишете. В Канаді все оформлюється безкоштовно за 3-4 тижні. Ніяких ворк пермітів на 6 місяців не існує і повторно після візи його отримувати не потрібно. Людина задала конкретне питання, а отримала кучу не потрібної і не достовірної інформації від такого єксперта як ви.
-
UPS у одного хлопця з іншої групи була ситуація з ups В Анкару відправив паспорт на вклейку,прийшло в Аланію на сайті написали ,що отримав хоча він його не отримав на руки....
-
Ні такого нема..Львів весь в Варшаві.. новій великій Варшаві..швидкій Варшаві)
-
Павло, ти п'яний? Якщо ні, то аргументуй будь-ласка свої слова про шкоду 2 заявок.
-
В мене так вийшло, що я спочатку подав на себе, а потім окремо на сім'ю і коли подавав на сім'ю так вийшло що ще одну на себе подав.
-
Щось вони дуже чудять! Мені здалося в Анкарі всі на релаксі були і черг зовсім не було на біометрію
-
Вопрос о курьерской службе, нужно отправить паспорт из Стокгольма в Рим, я нашла сервис именно отправки паспорта только TNT. Остальные тоже берут, но просто как конверт. Поделитесь, чем отправляли? UPS есть опыт у кого?
-
Я ж написав звідки інфа...з чату нашого..з прикладів людей..це як устав написаний кров'ю..так і інфа з досвіду тисяч людей..для того і пошук..як вам ще..свою думку обосновать..
-
І от як так. Деякі зі Львова вже з візами. А ми у Лондоні висимо з червня
-
Львов в Лондон отправляет. Из тех кто получил, писали.
-
Та писав дзвонив кожен день на тому тижні..отвечаю-кожен день..кажу human factor.. human mistake...шо попугай..одно и тоже..говорю почему всем два письма one after one..а тут у меня почему одно письмо есть а другого нет?шо слепой с глухим..у вас все норм ждите..напишите офицеру пусть разберется-умвпс все хорошо -ждите...это трэш угар пипец
-
У жены биометрия Анкара, рассматривал Лондон, на вклейку сдала в Анкаре, паспорт с Анкары уехал в Стамбул, потом прибыл в ircc ( не понятно в какой) в Стамбуле не вклеивают. Дурдом.Зачем паспорт отправляют в Стамбул не понятно.
-
Я не питаю чим докажеш, пишеш, що зашкодить, а чому зашкодить не пишеш. Я подав 2 заявки з різницею в 3 дні, перша ще в процесі розгляду, а по другій вже віза вклеєна в паспорт, тому Паша не збивай людей з пантелику) маєш що сказати то кажи, а не про три кнопочки розказуй
-
Переживают ждуны, на нервах строчат месседжи:)
-
Там выше писали, что если в Варшаве/Львове сдавали, то дело остаётся у них, а рассматривают они сейчас очень быстро (людей взяли). Информация из сообщений выше.
-
Мне просто хочется знать как сейчас ситуация с ожиданием, всё так же? Или меньше времени ждут люди?
-
Та я сам ждал 2 месяца, я в мае получил, уже в Канаде
-
Ярік..поки рано..приходьте через місяць
2 Feb 2023, 01:21
110727/258639
about 5 hours ago