Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я не розумію в чому справа.. чому людям, які подають з вересня - видають візи за дві-три неділі. А тим хто весною,влітку подавався - тиша? Де логіка? Як вони пояснюють таку поведінку? Чи просто всім відписують «чекайте..» і все. Людям, які подавали ці заявки на «щоб було» повидавали візи. Ті, хто вже мітнулись в Канаду і повернулись в Європу теж давно з візами. Звертаючись в кризову форму ми пояснюємо що чітко налаштовані на життя в Канаді на довготривало. Короче, бомбануло як і багатьох в цій групі 😩
-
Здраствуйте. Я так понимаю отправили паспорт мне курьером. Как я могу его отследить?
-
Приветствую, коллеги по лавке ожидания. Кто-нибудь сталкивался с таким? Биометрию сдавал в Тбилиси, Грузия. Вверху в правом углу (с десктопа) биометрия отображается, но в стейджах/стадиях рассмотрения нет. Писал в кризис форм, ответ не вижу смысла приводить, вы и так его знаете. Выглядит, как-будто какой-то косяк и моё заявление залипло. Спасибо! Всем скорейшего получения заветных виз и мирного неба над головой!
-
Пошла тогда новую заявку зделаю! И в каждом месяце по одной,ато и по три! Посмотрим кто кого!!!
-
+4921173714828 Это указано на сайте VFS Берлина
-
У багатьох така ситуація, ми взагалі всі чекаємо, ні однієї візи з заявки. З 23.07. і теж ні форма, ні дзвінки не допомагають. Ви в приорітеті...
-
This public policy takes effect on March 17, 2022. This public policy applies only to applications for a temporary resident visa, open work permit or study permit received on or after the day it comes into effect. This public policy expires on March 31, 2023, and may be revoked at any time without prior notice. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-exemption-3.html