Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
поздравляю🎉🎉🎉. Заполните пожалуйста короткий опросник shorturl.at/jRZ13 Для статистики здесь shorturl.at/fjlq1 1 виза?
-
Коли подавались. ?
-
для самостоятельной подачи надо предвариетльно записаться в визовый центр. Иначе не примут. Если отловите даты - вы везунчик :)
-
Всім привіт! Також сьогодні прийшов запит на паспорт 🎉 цікавить питання - чи можна поїхати особисто і здати паспорт на вклейку візи і скільки цей процес займає часу? Подавались в Варшаві
-
Сейчас будет ро
-
Офтоп, в общалку
-
Я не думаю что люди идут назад
-
? Вам продублировать причину почему именно у вас не заходит?
-
вітаааю🥳🥳🥳
-
Скільки потрібно чекати часу на підтвердження заявки ?
-
Заполнить не могу. Напишу так. Биометрию сдавали 16.06 , приглашение на визу получили сегодня 5.08, нас два человека
-
У мене через декілька днів змінився статус на епрувд і потім почали приходити листи усі , не було тільки головного про паспорт або фоіл лес я вище це писала )) так його і нема але я написала листа в критичну форму і відповілт що надіслали фоіл лес ще 25 травня. Але немає цього в мене на пошті , якось все так запуталось вже , здуріти можна. Напишу їм зарвз листа що так не прийшло нічого
-
А вы купили билет на одну сторону??
-
Ну дай бог, что я могу ещё сказать)
-
Не нагоняйте жути)) До Нового Года!))
-
поздравляю🎉🎉🎉. Заполните пожалуйста короткий опросник shorturl.at/jRZ13 Для статистики здесь shorturl.at/fjlq1 1 виза?
-
Привіт! Теж сьогодні прийшов запит на паспорт , Тель-Авів. Але дітям не прийшов.... Скільки чекати тепер на дітей...?
-
У мене писало це ще з самого початку але того листа не було і ьепер скоріше за все йоого видалив цей спам бо я не знайшла його на пошті так як мені написали це в відповіді
-
Я учитывая, опыт, уверена. Мне на кризисной после двух недель сказали: «Ваау, ок, мы сейчас передадим в Лондон, чтобы за аппрувили». 🙃
-
А кто-то тут может быть в чём-то уверен?)
2 Feb 2023, 01:21
111610/258596
about an hour ago