Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я сдавала паспорт не в Варшаве, но уже жду 2 месяца. Муж визу ждёт уже 7 месяцев, 8 пошёл. Такими темпами через лет 5 уедем в Канаду ))))
-
Если честно я таких деталей не знаю. Это то что я в общем от людей слышала. А вот кто как делал - 🤷♀️
-
Это если лично принести или по почте?
-
Пишите им, пришлют трек номер, мне тоже не прислали я им писал и получил
-
Не забывайте что сейчас праздники, процесс может (не факт конечно, но) затянуться
-
Я просто відправила у Варшаву паспорт 2 тижні тому, a barcode для відслідкування так і не отримала
-
У всех по разному. В среднем говорят от 2 до 6 недель
-
Хто останнім часом вклеював візу у Варшаві? Скільки часу це зайняло?
-
А він/вона часом не сказали вам на скільки можна подовжити вп за цією формою?
-
Доброго дня) Напишіть мені в особисті я вам скину
-
Добрий день) а можете і мені такий шаблон скинути
-
Всім привіт! З новим роком! Не хай подарунок - це буде віза в майбутнє
-
Скажите, пожалуйста,а если я сама понесу в визовый,какие документы мне нужно нести и какие страницы заполнять CF?
-
Усих з новим роком
-
З Новим роком, рідні українці! 🎄☃️ Бажаємо, щоб цей рік приніс нам довгоочікувану перемогу!🇺🇦 Здоров'я міцного, щастя та затишку у новому році! Смаколики 🥞 Кулінарні рецепти
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, хто надсилав паспорти на вклейку до візових центрів, як ви надавали свою контактну інформацію, яку просять тут (читаю на сайті варшавського центру)? на листочку написали просто і вклали?
-
Да получили месяц назад. 13 лет.
-
Тут все лайкают эту запись. Нагоните побольше лукасов чтобы айрцц повторило такой день в январе t.me/cuaetwaiters/160365
-
Дякую!
-
#путінхуйло #рашапараша #перемогабуденаша #зновимроком #2023goals З новим роком! 🇺🇦🎄🎉
2 Feb 2023, 01:21
11384/258544
about 14 hours ago