Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Що ви писали у кризовій формі
-
Доброго дня, Якщо можете, порадьте що робити в такій ситуації: 29 травня заповнила анкету, але не повністю розібралася, і відправила тільки на себе. 30 травня заповнила і відправила анкети на себе та на двох неповнолітніх дітей. Також написала в кризовий центр, що зробила помилково дублікат. Прийшла відповідь, що заявка в роботі, чекайте. 20 липня мені прийшло запрошення на вклейку по першій анкеті. ( по не коректній ) Написала лист в кризовий центр. 26 липня Прийшла відповідь, що моя віза одобрена, перевірте лист від 20 липня. А про дітей так нічого і не відповіли. 26 липня знову написала в кризовий центр. Чекаю відповідь. Але якщо в найближчі тижні не буде прогресу по дитячим візам, то як бути? До 20 серпня треба встигнути відправити мій паспорт на вклейку. Відправити зараз свій, а дитячі потім окремо? Чи все ж таки дочекатися запрошень по дітях? І ще питання: По логіці по моїй другій анкеті вони повинні зробити відмову, так як першу анкету вони одобрити. Чи не буде відмови із-за цього по дітям?
-
Сегодня утром. Неделю назад писала кризисную форму,может это помогло не знаю)
-
Хорошо бы если так)
-
Супер ДЯкую
-
Так, приходить імейл, що можете відсилати паспорт. І в кабінеті з‘являється новий лист.
-
Могу ошибаться, но похоже что паспорт с вклеенной визой уже в визовом центре.
-
Привіт Скажіть , будь ласка , чи правильно я розумію . Ми здали біометрію і зараз ми чекаємо на вклейку візи . Це оповіщення приходить на мейл ? Дякую
-
Кто-то знает что это за статус? Спасибо
-
Тааак, ну что, доставили мне паспорт уже с визой. Вена работает быстро)))) 23.07 (суббота) отправила паспорт обычной словацкой почтой, 27.07 уже был у них, следующие пару дней приходили письма с перемещением паспорта, и вот 3.08 паспорт вернулся) Остальные паспорта буду тоже в Вену отсылать)