Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Буду давать РО за темы что не касаются группы. В особенности за био во Львове. У нас для этого есть Общалка. Перечитайте пожалуйста правила. Общалка t.me/speakingforwaiter
-
Я))) але ще 05.07 на 08.08 Спочатку записувалась на Дюссельдорф на 26.07, потім дізналася про відкриття у Львові і скасувала перший запис, зареєструвалася на Львів
-
Напишите в личку пожалуйста кто вклеивал визу в Вене🙂
-
Всім привіт, здав біометрію ще 20.06, повідомлення про вклейку візи ще не було. Скажіть хто скільки чекав?
-
Пройшло швидко ) до 10 хвилин і тільки через те що в мене один палець не хотів скануватись, а так ще швидше. Зустрів охоронник з питанням про запис, пропустив і далі перевірили за списком запису. Із документів: письмова згода на обробку даних, Appointment letter, Biometric information letter.
-
Упс,правильная дата 18.07 и 25.07 :)
-
Ну уточнили, может народ паспорта вёз)
-
Ага. Ток раньше этой надписи не было.
-
Я сама в Мадрид відвозила, вони в той же день вислали, через 2 дні дойшов до IRCC
-
Мені ще ні, в них останнім часом в Ліоні шось все повільно, два тижні зайняло щоб вони посилку з моїм паспортом відкрили, раніше було пару днів
-
О, і мій в Париж полетів, сьогодні прийшло, що IRCC вже отримав
-
29.07 поки нічого
-
Я у візовий в Ліоні, а вони в Париж
-
А куди вислали?
-
А как выглядит эта валидация?
-
13.07 тишина((
-
10.06. сдали биометрию в Варшаве. Жене апрув пришел 19.07. , я жду.) Подавались семьёй, одним блоком.
-
Дорогие ждуны!!!Поздравляю всех счастливчиков сегодня!! Просьба,напишите все ,кто написал и получил быстро визу,куда вы писали, скиньте сюда ссылки.Буду тоже начинать писать)А вдруг??))
-
Поздравляю)))) 🇨🇦🇨🇦🇨🇦 неделя админки и вот она :))) 😀😀😀😀
-
У меня была виза через месяц после валидации
2 Feb 2023, 01:21
114292/258652
about 2 hours ago