Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ура мать его 🥳
-
Нуууу чтооооо
-
А що ви писали щоб дали фоліо?
-
Доброго дня, підскажіть як дізнатися у якій країні розглядается заявка? Подавав у Варшаві
-
Я звонила с украины лайф оператор, там дают 30 минут за 30грн примерно
-
А адресу куди повернеться паспорт потрібно вказувати чи воно прийде на ту адресу де вказували проживання? Ми зараз в Великобританії, але плануємо повертатись в Україну, а в анкеті вказували адресу проживання в Англії
-
С водафона тільки з Польщі 50 гр хвилина, весь розговор обійшовся 600 гр(
-
Реквест І з 20 числа просила фойл
-
Мы отправляли в Австрии, так как переехали, и надеялись что в Австрии и вклейка будет, но они видимо отправляли в Варшаву, по скольку там отпечатки сдавали, не знаю, если честно, но мы удивлены на сколько все быстро вернулось, прям каждый день спались треки, получили отправили, тд, Австрийский работает на ура
-
Два з половиною місяці
-
Дякую🙂
-
Так 18 запит 20 написала в кризисну І сьогодні прийшла
-
слишком мало. готовьтесь морально минимум полтора месца
-
Поздравляю, 1 виза ? Сразу фоил пришла? Или вы паспорт реквест получили раньше , запросили фоил?
-
Я 26.07 здала лично в варшаву и тишина)
-
Зрозуміла, дуже дякую
-
Нет паспорт с вами.ппосто сдали биометрию и все.ждете.паспорт с вами
-
)) Після біо, чекаєте листа на e-mail або в кабінеті на порталі, в якому прийде original passport request або foil-less. От тоді можете відправляти на вклейку. Куди - це ваш особистий вибір, самі обираєте візовий
-
Я розумію, але мене цікавить доля паспорту😀 Я за кордоном, тому тут без нього нікуди, через це не розумію чи потрібно його залишати при здачі біометрії, як наприклад ми робили на візу в Великобританію
-
Тель Авив
2 Feb 2023, 01:21
114647/258562
about 6 hours ago