Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ждуны CUAET Canada 🇨🇦

Ждуны CUAET Canada 🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
258.7k Posts 14.0k Posters 362.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Пётр Алексеевич
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Покидаю чат. Моя історія наступна. Подавав заяву 06.04.22р. Запит на здачу біометрії прийшов відразу в день подачі заяви. За тими всіма справами записався на 24.06.22р. Здавав в Варшаві. 24.08.22 р. в особистий кабінет прийшов лист щоб подати додаткову форму та CV резюме. Подав того ж дня. Після цього до листопада місяця повна тиша. 13.11.22р. написав в кризис форму з питанням, чи будуть відкривати, чи ні.17.11.2022р. пришов запит паспорта а 19.11.2022р. додаткова форма для поадчі в аеропорту Канади офіцеру для отримання дозволу на роботу. Відправляв десь 5-6 грудня через знайомих на вклейку в Варшаву. 22.12.22р. лист в особистий кабінет , що паспорт готовий і можна забрати. Вчора забрали , сьогодні паспорт з візою на руках. Віза відкрита на строк дії паспорту. На цьому кланяюсь всім Ждунам і полишаю групу . Вітаю з наступаючим Новим Роком. Бажаю всім в Новому році дождатись того, заради чого зрештою і приєдналась до групи і бажаю нашої ПЕРЕМОГИ та скорішого закінчення війни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Shekhovtsov
    wrote on last edited by
    Если бы это было бы так, тогда не было бы этих недоношенных которые сделали визы "абы було". И счётчик был бы не 700к а 300-350к, из которых треть осталась бы в Канаде. Но это все предположения "бы".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діма
    wrote on last edited by
    Так може. Є люди які отримували візу а пізніше їм її анулювали через заявку і люди проце дізнавались деякі уже в аеропортах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandr Nesterchuk
    wrote on last edited by
    Друга і наступні заявки нічого не змінюють все залежить від вашого кейса, кожна справа індивідуальна
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    большинство requestом называет запрос на паспорт passport request letter и спрашивает про ускорение его получения. а тут получил его, что еще ускорять? что за реквест? вобщем, вы-молодец, я реально в ступоре была от вопроса
    1 Reply Last reply
    0
  • t665385734T Offline
    t665385734T Offline
    Pisi🧝‍♀
    wrote on last edited by
    Знаете, это как в регистратуре местной областной поликлиники. Всем надо срочно, но тебе надо срочнее всего и ты на всякий случай записываешься на разное время, в итоге просто занятое место для ничего🌚
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maximus
    wrote on last edited by
    Если это было без сарказма... То просто чуток интуиции и веры в людей, что вряд-ли человек хочет ускорить процесс вклейки)) а зная, что запрос на доки выглядит как на скрине.. Но мне нравится быть криптографом... Ибо с моей картавостью я устану объяснять людям кто я)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    она абсолютно бесполезная
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nelya Yaremenko
    wrote on last edited by
    А если бы они стоили по 180 долларов с носа как раньше, а не бесплатно, как сейчас, такой бы вопрос возник?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t888187128T Offline
    t888187128T Offline
    Алена Алена
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Скажіть, повторна заявка може якось нашкодити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Shekhovtsov
    wrote on last edited by
    Кто то делал больше 2х заявок?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діма
    wrote on last edited by
    Я ж написав що видавали так і так але в основному видають зараз ось так. А не говорю що тільки так і все. Я озвучую інформацію щоб людина розуміла що є такий варіант більш реальний і такий менш реальний а який попаде в неї ніхто не знає. Але я не кажу що ось так і тільки так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діма
    wrote on last edited by
    В цьому питанні не потрібно бути самим розумним Просто не потрібно людям свої легенди сочиняти і говорити що воно ось так працює а говорити що ж різні варіанти
    1 Reply Last reply
    0
  • t703377320T Offline
    t703377320T Offline
    SerB
    wrote on last edited by
    Те саме можна сказати і про вас "умнічати і фантазувати". Ви на, що опираєтесь коли стверджено говорите, як видають ВП? У вас є офіційна інформація? Ви ведете повну статистику? Ви так само, як і всі десь почули, прочитали, побачили...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nelya Yaremenko
    wrote on last edited by
    Конечно, ведь самый умный здесь Вы)) Удачи!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діма
    wrote on last edited by
    Зараз видають в основному робочі візи на 3 роки, офіцер і так бачить з якої дати повинен бути ворк перміт. Раніше могли видати від дати прильоту але це були більше виключеня з правил ніж правила. Ви просто людині розказали схему за якою вона Може сидіти не летіти а під кінець візи полетіти і ще 3 роки там бути але це НЕПРАВДА по цій схемі- я це говорю тому шо тут багато людей які починають умнічати і фантазувати коли іншим радять а пізніше в людей можуть виникнути дуже серйозні проблеми
    1 Reply Last reply
    0
  • t224739867T Offline
    t224739867T Offline
    Tim
    wrote on last edited by
    Места на пособия закончились, теперь только работяг пускают
    1 Reply Last reply
    0
  • t966630200T Offline
    t966630200T Offline
    Назар
    wrote on last edited by
    Друг подавав заявку на візу в квітні, коли було питання про працю там він відповів, що так. Нещодавно я подав заявку, зробив те ж саме, але в нього віза типу visitor visa, а в мене work permit, це нормальна практика, щось змінили може там? Бо турбуюся чому у нас різне хоча по-факту все однакове
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    запрос был одновременно отправили ответили на 2 запроса 1 ответ пришел спустя месяц, второй ждем (
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    как вы поняли суть вопроса? 👏👏👏 криптограф ептить
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.