Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А если бы они стоили по 180 долларов с носа как раньше, а не бесплатно, как сейчас, такой бы вопрос возник?))
-
Добрий вечір. Скажіть, повторна заявка може якось нашкодити?
-
Кто то делал больше 2х заявок?)
-
Я ж написав що видавали так і так але в основному видають зараз ось так. А не говорю що тільки так і все. Я озвучую інформацію щоб людина розуміла що є такий варіант більш реальний і такий менш реальний а який попаде в неї ніхто не знає. Але я не кажу що ось так і тільки так
-
Конечно, ведь самый умный здесь Вы)) Удачи!
-
Зараз видають в основному робочі візи на 3 роки, офіцер і так бачить з якої дати повинен бути ворк перміт. Раніше могли видати від дати прильоту але це були більше виключеня з правил ніж правила. Ви просто людині розказали схему за якою вона Може сидіти не летіти а під кінець візи полетіти і ще 3 роки там бути але це НЕПРАВДА по цій схемі- я це говорю тому шо тут багато людей які починають умнічати і фантазувати коли іншим радять а пізніше в людей можуть виникнути дуже серйозні проблеми
-
Друг подавав заявку на візу в квітні, коли було питання про працю там він відповів, що так. Нещодавно я подав заявку, зробив те ж саме, але в нього віза типу visitor visa, а в мене work permit, це нормальна практика, щось змінили може там? Бо турбуюся чому у нас різне хоча по-факту все однакове
-
Друзья,ситуация такая: отправили детские паспорта в Берлин без реквеста с пакетом документов родителей(визы,чеки на обратный путь и тд)через 2 недели получили трэк номер. Сегодня пришел запрос на два паспорта детей. Это может быть совпадение или паспортами начали заниматься офицер?
-
Я все верно объяснила. WP выдаю или от числа прилета или от числа в системе - это зависит от офицера в аэропорту.
-
Здравствуйте! Всех с наступающим! Подскажите, кто знает, мужу пришел паспорт, мне ещё нет, у него написано visitor, это что значит?